Yemin 227. bölüm özeti ve fragmanı

Yemin 227. bölüm özeti ve fragmanı
Kanal 7'nin ilgiyle izlenen dizisi Yemin'de yeni gelişmeler izleyicileri bekliyor. Emir ve Reyhan'ın hayatını etkileyebilecek hain planlar yine onların peşinden gelecek. Ayrıca Kemal ve Narin'in neler yaşayacağı da öğrenilmek isteniyor. İşte Yemin 227. bölüm özeti ve fragmanı...

Yemin yeni haftanın ikinci bölümü ile karşımızda. Emir ve Reyhan'ın konaktaki huzuru Cemre yüzünden yine kaçabilir. Adım adım planlarına doğru gidem Cemre, intikamı için yanıp tutuşmaktadır. Bunun yanısıra Reyhan'ı öldürmenin vereceği haz ve Emir'i elde etme arzusu da onu farklı bir motivasyona sürükler. Öteki yandan Kemal ve Narin cephesinde de yeni gelişmeler vardır. Çünkü Masal bu ilişkinin yeniden başlamasını istemektedir. Ruh hali ise hiç de babasının istediği gibi değildir. 

Yemin 227. bölüm ile izleyicisinin karşısında olacak. Kanal 7'nin en popüler dizisi hafta içi her gün binlerce kişi tarafından izleniyor. Son bölümde Kemal kızı Masal'ın hallerinden hiç hoşlanmaz. Onun moralini yükseltmeye çalışır. Ama gözleri her yerde Narin'i arar. Babasının verdiği yumurtayı dahi yiyemez. Kemal bu durumdan memnun değildir. Hayatından çıkardığı Narin'in hala hayatına engel olmamasını sevmez. 

Cemre ağını kurdu! Sevdiği adamı elinden aldığını düşündüğü Reyhan'a her türlü kötülüğü yapmaya hazır olan Cemre, Yonca'yı da planlarına alet etmeye çalışır. Cemre'nin hedefinde Cavidan vardır. Onu bir odunla bayıltır ve pis, kokan mekanda onu bırakır. Tüm bunlar olurken Emir, Hacer'e bir ev hediye etti. Hasan'ı çok seven çiftin daha fazla Hacer ve oğlu ile vakit geçirmesi de bekleniyor. 
 



















yemin aynur nuray huseynova

nuray huseynova
 

tuğgül küçükoğlu fotoğrafları
 

özge yağız

 

Yemin oyuncuları

Özge Yağız, Gökberk Demirci, Can Verel, Yaghmur Shahbazova, Gül Arcan Gürses, Berkant Müftüler, Ceyda Olguner, Cansın Mina Gür, Tuğçe Ersoy Kacarski, Derya Kurtuluş Oktar, Mustafa Şimşek, Gözde Gündüzlü, Sıla Türkoğlu, Esra Demir Çoban, Yağmur Akdağ, Ali Dereli, Barış Gürses, Tuğgül Küçükoğlu, Can Çağlar



yemin emir
 

Yemin'in konusu

Reyhan taşrada doğmuş; geleneksel tarzda yetişmiş mütevazı, genç ve güzel bir kızdır. Annesinin ölümünden sonra hem öksüz hem yetim kalan Reyhan’ın hayatı hiç ummadığı bir anda değişir. Dayısı gibi sevip saydığı ülkenin sayılı zenginlerinden Hikmet Tarhun, memleketi Erzurum’a yaptığı sürpriz ziyarette, genç kızdan oğlu Emir’le evlenmesini ister. Reyhan, Hikmet’e büyük minnet duysa da hiç tanımadığı biriyle evlenmeyi kabul etmez. Çünkü bu kendisini hiç görmeyen Emir’e de haksızlık olacaktır. Ancak Hikmet’in herkesten sakladığı sırrı, genç kızı bu evliliğe mecbur bırakır.

yağmur akdağ kimdir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.