Zuhal Topal'la Sofrada 13-17 Nisan yarışmacıları

Zuhal Topal'la Sofrada 13-17 Nisan yarışmacıları
FOX TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada yepyeni bir hafta ile karşımıza çıkıyor. Birbirinden iddialı beş gelin ve kaynananın yarışacağı programdan yine kahkaha ve gerilim eksik olmayacak. Bugün pazartesi ve haftanın en çok merak edilen konusu hakkında araştırmalar yapılıyor. Yani yarışmacılar. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 13-17 Nisan yarışmacıları kimdir? İşte detaylar...

Koronavirüs haftalarında devam etmesiyle tepki görse de yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftası bugün başlıyor. Yine birbirinden iddialı gelin ve kaynanaların yer alacağı yarışmada birincilik mücadelesi verilecek ve binlerce ekran başına kilitlenecek. İzleyicilerin büyük bir ilgi ile izlediği Zuhal Topal'la Sofrada'nın 381-385. bölümleri arasında yarışacak isimleri de belli oldu. Peki Zuhal Topal'la Sofrada 13-17 Nisan yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde.
 


Eleştiri odağı oldu

Birçok dizi, program ve yarışmanın yayın hayatına ara verdiği günlerde yeni bölümleri ile yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Sofrada birçok eleştirinin de hedefi haline geldi. Daha önce gelin ve kaynanaların evine gidilen konseptte bu kez tutulan villada çekimler gerçekleştirildi. Ancak bu da yeterli olmadı. Ekip tepkilerden kurtulamadı. Farklı şehirden gelen gelin ve kayınvalide sebebiyle bir eleştiri daha yöneltildi programa. Ayrıca sosyal mesafenin ihlal edildiği öne sürüldü.










Seval Hanım kazandı

Geride kalan haftada beş gelin adayı rakibelerinin kayınvalidelerine kendilerini beğendirmek için yarıştı. Buse Balkan 22, Seval Çiftçi 30, Tülay Dinç 29, Esra Sağlam 29 ve Esin Akkaş da 29 puan aldı. Kıran kırana geçen haftanın ardından Seval Çiftçi hafta birincisi olmayı başardı ve 15 bin liranın sahibi oldu. Şimdi ise gözler bugünde.

 

Zuhal Topal’la Sofrada 13-17 Nisan 2020 fragmanı

Zuhal Topal’la Sofrada 13 Nisan 2020 Pazartesi fragmanı yayınlanmadı. Birbirinden iddialı gelin ve kaynanaların yarışacağı haftada birincinin kim olacağı da merak ediliyor. Zorlu yarışmacıların yer aldığı program pazartesinden itibaren FOX TV'de. İsimler açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak. Baştan sonra yüksek eğlenceği garanti eden Zuhal Topal'la Sofrada bugün FOX TV'de.

 


 







HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.