Zuhal Topal'la Sofrada Berivan Balta ve kaynanası Ümmi Yıldız kimdir?

Zuhal Topal'la Sofrada Berivan Balta ve kaynanası Ümmi Yıldız kimdir?
Renkli yarışmacıları, iddialı gelin ve kayınvalideleri ile yeni bir haftaya başlayan Zuhal Topal'la Sofrada'nın takımları açıklandı. Birbirinden çetin rakibelerin yarışacağı programın üçüncü gününde performansını sergileyecek isimler Berivan Balta ve kayınvalidesi Ümmü Yıldız oldu. Peki Berivan Balta ve kayınvalidesi Ümmü Yıldız kimdir? İşte detaylar...

Türkiye'nin en çok izlenen yemek yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni bölümü bugün başladı. Hafta boyunca yarışacak olan gelin ve kayınvalideler tek tek açıklandı. Çarşamba gününün gelin ve kaynanası Berivan Balta ve kayınvalidesi Ümmü Yıldız oldu. İzleyiciler ilk günde marifetlerini sergileyecek olan ikili hakkındaki detayları öğrenmek üzere araştırmalarda bulunuyor. Peki Berivan Balta ve kayınvalidesi Ümmü Yıldız kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Detaylar haberimizde.
 


Berivan Balta kimdir?

21 yaşında. 6 aylık evli. Sosyal medyadan tanıştığı eşi ile hayatını birleştirdi. Mutfakta yeni ama eli lezzetli.

Ümmü Yıldız kimdir?

Ayakkabı uzmanı. Gezme tozma sevdalısı. Bekar. Oğlu ve geliniyle birlikte yaşıyor. Gözler bu hafta özellikle güzelliği ile dikkat çeken Ümmü Hanım'ın üzerinde olacak.

 









​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.