Zuhal Topal'la Sofrada Gülten Bezek ve kaynanası Hayriye Bezek kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Gülten Bezek ve kaynanası Hayriye Bezek kimdir
FOX TV'nin fenomen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programında dördüncü gün Gülten Bezek ve kaynanası Hayriye Bezek yarışacak. Gelin ve kaynana hakkındaki bilgiler merak edilerek araştırılıyor. Gülten Bezek ve kaynanası Hayriye Bezek kaç puan aldı? İşte detaylar...

Yeni sezon bölümleri ile yayınlanmaya başlayan ve büyük ilgi toplayan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 23-27 Eylül yarışmacıları da belli oldu. Dördüncü gün Gülten Bezek ve kaynanası Hayriye Bezek birincilik için mücadele verecek. Bol tartışma, kahkaha ve lezzet dolu bir bölüm izleyicileri bekliyor. 26 Eylül Perşembe günü yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yarışmacıları Gülten Bezek ve kaynanası Hayriye Bezek kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde.
 

Gülten Bezek ve kaynanası Hayriye Bezek kimdir

Gülten Bezek 45 yaşında ve 21 yıllık evlidir. 2 çocuk annesi olan Gülten Bezek, kayınvalidesi ile uyumu ile dikkat çekiyor. Kaynana Hayriye Hanım ise dediğim dedik birisi ancak bir o kadar da merhametli birisidir.




vesile şengönül

mine kahramantürk

gülten bezek






Gülten Bezek kaç puan aldı?

Yemekleri ile rakip kaynanaları etkilemek amacında olan Gülten Bezek alacağı puanlar da önemli. Hafta sonuna avantajlı bir skor yakalamak ve rakiplerine gözdağı vermek amacında olan Gülten Hanım'ın aldığı puan yarışma sonunda haberimizde yer alacak.

Gülten Bezek hangi yemekleri hazırladı? Menüsünde neler vardı?

Genç yarışmacı Gülten Bezek'in yapacağı yemekler merak ediliyor. Özellikle ev hanımlarının kendilerine rerferans aldıkları programda neler hazırlayacağı araştırılıyor. Gülten Hanım'ın menüsü haberimizde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.