Zuhal Topal'la Sofrada Mine Kahramantürk ve kaynanası Sündüz Kahramantürk kimdir

Zuhal Topal'la Sofrada Mine Kahramantürk ve kaynanası Sündüz Kahramantürk kimdir
FOX TV'nin fenomen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada programında dördüncü gün Mine Kahramantürk ve kaynanası Sündüz Kahramantürk yarışacak. Gelin ve kaynana hakkındaki bilgiler merak edilerek araştırılıyor. Mine Kahramantürk ve kaynanası Sündüz Kahramantürk kaç puan aldı? İşte detaylar...

Yeni sezon bölümleri ile yayınlanmaya başlayan ve büyük ilgi toplayan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının 23-27 Eylül yarışmacıları da belli oldu. Son gün Mine Kahramantürk ve kaynanası Sündüz Kahramantürk birincilik için mücadele verecek. Bol tartışma, kahkaha ve lezzet dolu bir bölüm izleyicileri bekliyor. 27 Eylül Salı günü yayınlanan Zuhal Topal'la Sofrada yarışmasının yarışmacıları Mine Kahramantürk ve kaynanası Sündüz Kahramantürk kimdir? sorusunun yanıtı haberimizde.
 

Mine Kahramantürk ve kaynanası Sündüz Kahramantürk kimdir

Mine Kahramantürk 42 yaşında ve 23 yıllık evli 2 çocuk annesidir. Kayınvalide Sündüz Hanım ise tam bir İzmir Hanımefendisidir. Sessiz, sakin, ağırbaşlı ama sözünün de eridir.




vesile şengönül

mine kahramantürk

gülten bezek






Mine Kahramantürk kaç puan aldı?

Yemekleri ile rakip kaynanaları etkilemek amacında olan Mine Kahramantürk alacağı puanlar da önemli. Hafta sonuna avantajlı bir skor yakalamak ve rakiplerine gözdağı vermek amacında olan Mine Hanım'ın aldığı puan yarışma sonunda haberimizde yer alacak.

Mine Kahramantürk hangi yemekleri hazırladı? Menüsünde neler vardı?

Genç yarışmacı Mine Kahramantürk'in yapacağı yemekler merak ediliyor. Özellikle ev hanımlarının kendilerine rerferans aldıkları programda neler hazırlayacağı araştırılıyor. Mine Hanım'ın menüsü haberimizde olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.