Zuhal Topal'la Sofrada 14 Nisan Salı Gülben Öztürk kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri

Zuhal Topal'la Sofrada 14 Nisan Salı Gülben Öztürk kaç puan aldı? Menüsü ve yemekleri
FOX TV'nin ilgiyle izlenen yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftasındaki ikinci güne geldik. Dün Elvan Akyüz hünerlerini sergilemişti. Bugün ise sıra Gülben Öztürk'te. Kendisi yapacağı yemeklerle birlikte hem ilk günkü rakibini geçmek hem de haftayı birinci tamamlamak istiyor. Peki Gülben Öztürk hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? İşte detaylar...

Dün başlayan yeni haftasında yine izleyenleri eğlendirmeye devam eden Zuhal Topal'la Sofrada 382. bölümü ile bugün yayında olacak. Birbirinden iddialı beş gelin ve kaynananın yarıştığı programın bugünkü yarışmacısı Gülben Öztürk oldu. Konuklarını ağırlamakla başlayacak olduğu gününde sunumu ve yemekleriyle birlikte günün tamamlayacak. İlk andan son ana kadar çok dikkatli olması gereken yarışmada her şeyin en iyisini yapabilmek için uğraş verecek olan güzel gelinin hedefi en yüksek puanı alabilmek. Ancak işi hiç de kolay değil. Peki Gülben Öztürk hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? İşte detaylar...
 


Zuhal Topal'la Sofrada 14 Nisan Salı 382. bölüm fragmanı

Yarışmanın en önemli konularından biri de fragmanlar. Güne dair ipuçları veren kısa videolardan oluşan görüntüler izleyiciyle buluştu. Gülben Öztürk'ün yarışacağı Zuhal Topal'la 14 Nisan Salı 382. bölüm fragmanını haberimizde izleyebilirsiniz.


Zuhal Topal'la Sofrada Puan Durumu

Dün başlayan yeni haftanın ilk gününde Elvan Akyüz yarışmıştı. Hazırladığı yemeklerle birlikte zaman zaman eleştirilere maruz kalsa da günü 30 puanla tamamladı. Bu iyi bir seviye program için. Gülben Hanım ilk olarak en az 31 puan almak zorunda. Haftayı birinci bitirmeye yetmeye de bilir belki de. Ancak En az bu barajı geçmeli.

Yarışmada gelinle kadar kayınvalideler de puanlamada etkili oluyor. Elinin lezzetini çok iyi ayarlayan birçok gelin daha önce kayınvalidesi sebebiyle hakkı olmayan puanları da aldı. Buna daha önce çok şahitlik ettik. Bunun için adaletli bir puanlama yaptığına inanılan Zuhal Topal'ın puanları çok önemli. Her gün binlerce kişi Zuhal Topal bugün kaç puan verdi? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Ancak yarışmaya katılan kayınvalideler ve gelinlere hatırlatalım. Bu tür davranışların cezası hep 15 bin liradan mahrum bırakıyor insanları. Kayınvalidelerin cezası gelinlere kesiliyor başka bir deyişle. O yüzden dikkat etmek gerekiyor yarışmada.


Nejla Hanım güne damga vurdu

Bilindiği üzere gelin ve kaynanaların ilk günüydü dün. Birbirlerine alışma sürecinde olan kayınvalideler arasında en çok öne çıkan isim Nejla Hanım oldu. Tavırları ve mütevazi davranışlarıyla dikkat çekti. Hatta 'Ben gerekirse gelinimi de geride bırakır hak edene 10 puan veririm' dedi. Esme Hanım bunu her ne kadar 'gününe oynuyor' dese de izleyiciler Nejla Hanım hakkında çok sayıda olumlu mesajlar gönderdi. Elvan Akyüz'e 8 veren Nejla Hanım'ın 382. bölüm fragmanında gelinini de elştirdiği gözüküyor.
 

zuhal topal'la sofrada nejla öztürk


Gün girişini tamamlamamızın ardından üç soru ile karşınızdayız.

  • Gülben Öztürk kimdir?
  • Gülben Öztürk'ün menüsünde hangi yemekler vardı?
  • Gülben Öztürk kaç puan aldı?


Gülben Öztürk kimdir?

Programın ilk gününde yapılan 30 saniyelik tanıtımlar aslında yarışmacıları pek tanıtır nitelikte değil ancak izleyiciler ekrandaki isimlerin yaşlarını, memleketlerini ve evliliklerindeki süreyi bilmek istiyor. Gülben Hanım 36 yaşında. Evli ve bir çocuk sahibi. Adı Ayaz. Kendine inanan ve güvenen bir yapısı var. Eğlenmeyi çok seviyor  Hedefi yarışmadan 15 bin lira ile yarışmadan ayrılmak ve kendisini Türkiye'ye ispat etmek.

zuhal topal'la sofrada gülben öztürk


 

Gülben Öztürk menüsü | hangi yemekleri hazırladı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın son gününde yarışacak olan Gülben Öztürk elinden gelenin en iyisini yapmak için evde performansını ortaya koyacak. Haftanın ikinci gününde 15 bin lirayı kazanmak isteyen genç gelin dinamizmine güveniyor ve ödülü alacağına inanıyor. Yemekleri kadar hem kayınvalidesinin tutumu hem yapacağı sunum hem de kıvamlarıyla Gülben Hanım rakibelerini geçmek adına uğraş verecek.

zuhal topal'la sofrada gülben öztürk

 

Gülben Öztürk kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

İkinci günde yarışacak ve özel bir yayında karşımıza çıkacak olan Gülben Öztürk'ın puanları haftanın kaderini belirleyecek. Kayınvalidesiyle birlikte mücadele verecek olan Gülben Öztürk'ün puanları da açıklandıktan sonra haberimize eklenecek. Yine Zuhal Topal'ın verdiği puanları da buradan görüntüleyebilirsiniz.

Esme:6
Gül Sinem: 5
Hamide: 6
Muazzez: 7
Zuhal Topal: 6
Toplam: 30









HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.