Fiat Egea'nın Limited özel serisi Türkiye'de satışa sunuldu!

Fiat Egea'nın Limited özel serisi Türkiye'de satışa sunuldu!
Sedan ve Cross versiyonlarıyla piyasaya sunulan özel seri Fiat Egea Limited, sağlam, zarif ve sportif tasarım öğelerinin yanı sıra ek konfor özellikleriyle de öne çıkıyor.

Türkiye'nin en çok satan otomobil modeli Fiat Egea'nın sınırlı sayıda üretilen özel versiyonu satışta. Sedan ve Cross gövde tiplerinde tercih edilebilecek ve serinin en üst donanım seviyesini temsil edecek özel Limited serisi, teknolojik özelliklerinin yanı sıra yeni tasarım detaylarıyla da dikkat çekiyor.Egea'nın zengin teknolojisi ve donanımı. Sedan ve Cross versiyonlarıyla satışa sunulan Fiat Egea'nın sınırlı sayıda üretilen modelleri, Eylül ayından itibaren Fiat showroomlarında 879.900 TL'den başlayan fiyatlarla sahiplerini bekliyor. Özel Limited serisinin fiyatı Cross versiyonuyla birlikte 1.330.900 TL'ye ulaşıyor.

Yeni tasarım detayları

indir.webp

Fiat Egea'nın sınıfında liderliğini sürdüren Cross modelinin dış tasarımında, Limited Special Edition'ın sportif görünümünü destekleyen 17 inç alaşım jantlar, ayna kapakları ve özel tasarım tavan barları yer alırken, özel versiyon Limited logosu da yer alıyor. Yeni lansman rengi “Orman Yeşili” dikkat çekiyor. İç tasarımda kahverengi "eko-deri" koltuklar ve kapı panelleri orijinal şeklinden farklılık yaratıyor. Ön paneldeki kahverengi kaplama, koltuklarla uyumlu bir estetik sergiliyor ve Egea Limited'in tarzını tamamlıyor.

Sedan'ın zarif görünümüne katkıda bulunan tasarım yeniliklerini içeren siyah gövdesi tanıtıldı. Otomobilin dış tasarımında 17 inç bronz alaşım jantlar ön plana çıkarken, ızgara, ayna kapakları ve kapı kollarındaki ana siyah renk, otomobilin zarif görünümüne özel bir vurgu katıyor.

Sedan Limited ve Cross arasındaki farklar

indir-1.webp

Cross'un aksine Sedan Limited'in ön panelinde ayrıca kahverengi "eko-deri" bir tasarım bulunuyor. Sınırlı sayıda; Lounge'un 10 inçlik tablet ekranı ve kablosuz şarj gibi olanakların yer aldığı donanım seviyesine ek olarak; Sedan gövdesinde ön park sensörleri, elektrikli bel desteği, ısıtmalı ön koltuklar, arka kol dayanağı ve eller serbest bagaj açma özelliği standart olarak sunuluyor. Tüm Egea serisinde olduğu gibi Türkiye'nin ilk ve en kapsamlı bağlantı teknolojisi olan Fiat Connect, yeni Limited serisinde de standart olarak sunuluyor.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.