Cumhurbaşkanlığı lise mezunu personel alacak! İşte başvuru tarihleri, şartları ve alım yapılacak bölümler…

Cumhurbaşkanlığı lise mezunu personel alacak! İşte başvuru tarihleri, şartları ve alım yapılacak bölümler…
Personel alımı yapacağını duyuran Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı, şartlarını açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı, 4/B sözleşmesi 254 adet personel alacağını duyurdu. 11 Temmuz 2023 tarihinde Resmi Gazete’de yayınlanan ilan vasıtasıyla pek çok ayrı unvanlı personel istihdam edilecek. İşte Milli Saraylar İdaresi’nin personel alımına dair detaylar ve son başvuru tarihi…

Son başvuru tarihi ne zaman?

Milli Saraylar İdaresi’nin 254 sözleşmeli personel alımı için 11 Temmuz’da başlayan süreç, 24 Temmuz 2023 günü son bulacak.

Kimler başvuru yapabilir?

4/B sözleşmeli personel alımı için Milli Saraylar İdaresi tarafından yayınlanan ilana; lise, önlisans ve lisans mezunları başvuru yapabilir. Farklı branşlar için yapılacak alımlarda farklı KPSS puanları ve sözlü - uygulamalı sınavlar da uygulanacak.

Personel alımı için yapılacak sınava katılacak adayların 18 yaşını doldurmuş ve 657 sayılı kanunla belirtilen şartları sağlıyor olmaları gerekmektedir.

Hangi branşlara alım yapılacak?

Cumhurbaşkanlığı Milli Saraylar İdaresi Başkanlığı yapacağı personel alımı ile; destek personeli (temizlik görevlisi), İmam Hatip, koruma ve güvenlik görevlisi, müze görevlisi ve büro personeli istihdam etmeye hazırlanıyor.

İlgili Haberler

Kaynak:Cansev Temuçin

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.