İstinye Üniversitesi personel alımı yapacak

İstinye Üniversitesi personel alımı yapacak
İstinye Üniversitesi çok sayıda personel alımı yapacağını duyurdu. Adayların 08 Ağustos 2023 tarihine kadar başvuru yapılması konusunda uyardı.

İstinye Üniversitesi'nin yayınladığı ilana göre; Üniversitemizin aşağıda belirtilen birimlerinde boş bulunan kadrolarına 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu ile Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği hükümleri ve İstinye Üniversitesi Akademik Atama/Yükseltme Kriterleri Yönergesi doğrultusunda öğretim üyesi alınacaktır.

Hangi bölüm için personel alımı yapılacak?

İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin birçok anabilim dalına personel alımı yapacağını duyurdu.

Başvurular nereden yapılacak?

İstinye Üniversitesi resmi web sitesi üzerinden ya da şahsen yerleşkesine giderek başvuru yapabilir ve detaylı bilgi için üniversitenin web sitesi üzerinden ya da ilan.gov.tr adresinden personel alımı sekmesine tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Başvurular nasıl yapılacak?

Adayların başvurular için İstinye Üniversitesi İnsan Kaynakları Daire Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile başvurmaları gerekmektedir.

Adaylar için aranan şartlar nelerdir?

Adaylar, İstinye Üniversitesi'nin resmi web sitesi üzerinden ya da ilan.gov.tr adresinden personel alımı sekmesine tıklayarak aranan şartlara ulaşabilirsiniz.

Başvurular ne zaman?

İstinye Üniversitesi başvuruları 25 Temmuz 2023 tarihinde başladığını ve 08 Ağustos 2023 tarihinde başvuruların sona ereceğini bildirdi.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.