İstanbul Gelişim Üniversitesi personel alımı yapacak

İstanbul Gelişim Üniversitesi personel alımı yapacak
İstanbul Gelişim Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu. Buna göre ilan.gov.tr adresindeki ilana göre; "Üniversitemize; 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu "Öğretim Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmeliği” ve “İstanbul Gelişim Üniversitesi Öğretim Üyeliğine Atama ve Yükseltilme Ölçütleri” hükümlerinde aranan koşulları yerine getirmiş olmak kaydı ile aylık ve özlük hakları yönünden 4857 Sayılı İş Kanunu hükümlerine tabi olarak aşağıda belirtilen bölümlere öğretim üyeleri alınacaktır." bilgisi yer alıyor.

Hangi branşlarda personel alımı yapılacak?

İstanbul Gelişim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, İktisadi İdari ve Sosyal Bilimler Fakültelerinde, 16 öğretim üyesi alacağını profesör, doçent ve doktor öğretim üyesi alımı yapılacağını duyurdu.

Başvurular nereye yapılacak?

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Profesör ve Doçent kadrosuna başvurular için İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğüne, Doktor Öğretim Üyesi kadrosuna başvurular için ise İstanbul Gelişim Üniversitesi ilgili Dekanlık/Müdürlüklere şahsen yapılması gerekmektedir. Posta ve internet üzerinden yapılan başvurular kabul edilmez.

Başvuru tarihi ne zaman başlayacak?

İstanbul Gelişim Üniversitesi personel alımı için başvurular 12 Temmuz 2023 tarihinde başlamış olup son başvuru tarihi ise 28 Temmuz 2023 tarihinde sona erecektir. Başvurularla ilgili detaylı bilgiyi Gelişim Üniversitesi resmi web sitesi üzerinden detayları öğrenebilirsiniz.

İlgili Haberler

Kaynak:Muhammet Kurtbay Önür

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.