Uşak Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak

Uşak Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak
Uşak Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu.

Aydın Demir - Uşak Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Üniversitenin duyurusuna göre; "Üniversitemize bağlı birimlerde çalıştırılmak ve giderleri özel bütçeden karşılanmak kaydıyla, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca istihdam edilmek üzere, 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”da yer alan Ek 2 nci maddenin (b) fıkrası gereğince yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, KPSS (B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır."

Uşak Üniversitesi hangi branşta personel alımı yapacak?

Uşak Üniversitesi'nin ilan.gov.tr adresinden yayınlanan ilanına göre Büro personeli, destek personeli alımı yapacak. İlan ile ilgili detayları ve işe alım şartlarını ilan.gov.tr adresinden ya da Uşak Üniversite'nin resmi web sitesinden ayrıntılara ulaşabilirsiniz.

Uşak Üniversitesi başvurular nereye yapılacak?

Uşak Üniversitesi'nin resmi web sitesi üzerinden başvuru yapabilir ya da e devlet üzerinden Uşak Üniversitesi'nin kariyer kapısı üzerinden müracaat yapabilirsiniz.

Başvurular ne zaman başlayacak?

İlana başvurular 12 Temmuz 2023 tarihinde başlamış olup son başvuru tarihi ise 26 Temmuz 2023 olarak açıklanmıştır.

İlgili Haberler

Kaynak:Aydın Demir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.