Abdullatif Şener, 'kafa bulmak için' Sinan Oğan'a oy verdiğini söylemiş

Abdullatif Şener, 'kafa bulmak için' Sinan Oğan'a oy verdiğini söylemiş
Abdullatif Şener, "Sinan Oğan'a oy verdim" sözlerine ilişkin yeni açıklamalarda bulundu.

EMİNE KAŞIKCI- Eski CHP Konya milletvekili Abdüllatif Şener, 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda Sinan Oğan'a oy verdiğini ikinci turunda ise geçersiz oy kullandığını söylemişti.

Şener'in açıklamaları siyaset gündeminde tartışılan konulardan biri haline gelmişti.

Söz konusu açıklamalarının ardından gazeteci Barış Pehlivan, Abdüllatif Şener’in sandığından geçersiz oy çıkmadığını söylemiş ve seçim sonuçlarının tutanağını paylaşmıştı.

28 Mayıs seçim sonuçlarına göre Şener’in oy kullandığı 4090 no’lu sandıktan 264 oy Kemal Kılıçdaroğlu’na 57 oy ise Recep Tayyip Erdoğan’a çıktı. 321 seçmenin oy kullandığı sandıkta geçersiz oy çıkmadı.

Şener'in ise ikinci turda oyunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a attığı öngörülüyor.

Abdullatif Şener söz konusu tartışılan ifadelerine açıklık getirdi. CHP'li eski vekil ‘kafa bulmak için cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sinan Oğan’a oy verdiğini söyledi.

Şener, TV5 canlı yayınına katılarak Sinan Oğan’a neden oy verdiğine dair sorulan soruya “Yav çapraz mapraz, sorular morular yaparken… Ben de ‘Biraz rahatlatayım onları’ dedim. Ne çıkar, gürültüsü ne kadar olur… Bu kadar gürültü beklemiyordum. Beni sorgulayanları biraz rahatlatmak için, biraz da kafa bulmak için söyledim." dedi.

"Bu gerçek değil anlamına mı geliyor? Kafa bulmak için söylediğiniz şeyi biz bir haftadır konuşuyoruz" sorusu üzerine ise Abdüllatif Şener "İşte boş uğraşıyorsunuz bak. Siz de uğraştıysanız bu konuyla. Bu konuyla uğraşanların hepsi boş uğraşıyor." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.