Ahmet Davutoğlu'ndan akademisyenlere mesaj: Yapacağımız ilk işlerden biri olacak

Ahmet Davutoğlu'ndan akademisyenlere mesaj: Yapacağımız ilk işlerden biri olacak
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, "Akademisyenlerin maaşlarına yapılacak zam, Millet İttifakı olarak yapacağımız ilk işlerden biri olacak" açıklamasını yaptı.

EMİNE KAŞIKCI- Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, akademisyenlerin yaşam koşullarının iyileştirilmesi gerektiğini ifade etmiş ve “Akademisyenlerin özlük haklarında ve gelirlerinde hemen iyileştirmeler yapacağız” demişti.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'ndan da akademisyenlere yönelik mesaj geldi.

Davutoğlu Kılıçdaroğlu'nun akademisyenlere sunduğu vaadi yineledi. 

Mevcut ağır ekonomik şartlar altında, toplumun birçok kesimi gibi akademisyen meslektaşların da büyük sıkıntılar yaşadığına değinen Davutoğlu, "Millet İttifakı olarak yapacağımız ilk işlerden biri olacaktır" dedi.

Davutoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Mevcut ağır ekonomik şartlar altında, toplumun birçok kesimi gibi akademisyen meslektaşlarım da büyük sıkıntılar yaşıyor. Bizim başbakanlık dönemimizde yapılan iyileştirmeden bugüne, akademisyenlere hiçbir iyileştirme yapılmadı. Ekonomik sıkıntı yaşayan akademisyen, sağlıklı bilimsel çalışma yapamaz. Bilim olmadan, eğitim olmadan da güçlü olamayız. Akademisyenlerin maaşlarına yapılacak zam, Millet İttifakı olarak yapacağımız ilk işlerden biri olacaktır." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.