Ahmet Hakan bombayı patlattı! AK Parti'nin İstanbul adayları 3’e indi!

Ahmet Hakan bombayı patlattı! AK Parti'nin İstanbul adayları 3’e indi!
Köşe yazarı Ahmet Hakan, AK Parti’nin İBB Başkanlığı adaylığı için düşündüğü isimleri açıkladı.

AK Parti’nin aday belirleme çalışmaları devam ederken, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday gösterilecek ismin kim olacağı büyük merak konusu oluyor. Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan son kulis bilgilerini okurlarıyla paylaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yurt dışı gezilerinde eşlik ettiği bilinen Ahmet Hakan son günlerin en çok tartışılan konusuna yazısında yer verdi. AK Parti’nin İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’nun karşısına çıkaracağı adayın kim olacağı siyaset kulislerinde merak konusu olurken Hakan, parti içinde konuşulan isimlerin üçe indiğini belirtti.

Ahmet Hakan Hürriyet gazetesinde 21 Aralık Perşembe günü yayınlanan yazısında isim vererek AK Parti’de 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için düşünülen isimlerin; Ali Yerlikaya, Murat Kurum ve Tevfik Göksu olduğunu açıkladı.

Hakan’ yazısında o isimleri: “İyi haber alan kaynaklarıma göre AK Parti’nin İstanbul aday adaylarının sayısı üçe inmiş. Önem sırasına göre değil alfabetik sıraya göre veriyorum üç ismi:

BİR: Ali Yerlikaya.

İKİ: Murat Kurum.

ÜÇ: Tevfik Göksu.” ifadeleri ile paylaştı.

Kaynak:Hediye Tarakçı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.