Barbaros Bahçelioğlu: Biz de goygoyculuk yok!

Barbaros Bahçelioğlu: Biz de goygoyculuk yok!
Avcılar'da vatandaşlarla bir araya gelen Vatan Partisi İstanbul 3'üncü Bölge Milletvekili Adayı Barbaros Bahçelioğlu, "Siyaset esnafı değil vatanseveriz, bize oy verin” dedi

BARIŞ KIŞ- Vatan Partisi İstanbul 3'üncü Bölge Milletvekili Adayı Barbaros Bahçelioğlu, seçime kısa bir süre kala çalışmalarına devam ediyor. Avcılar'da vatandaşlarla bir araya gelen Bahçelioğlu, Vatan Partisi için oy istedi.

Bahçelioğlu, “Biz de halkçılık var devrimcilik var ama goygoyculuk yok. Yani yanlışa yanlış diyeceğiz. Halkımızın da gözünü açmasının zamanı geldi artık. Kendisi gibi olmayan derdiyle dertlenmeyen, deprem bölgelerinde, grevlerde, onlarla yürümeyen siyasetçilerle sizin sevgili halkımız ne işiniz var? Sizin evlatlarınız bugün gelmiş Vatan Partisi'nden aday olmuş onların arkasında durun. Yaklaşık 40 yıla yakın bir süredir İstanbul'da yaşıyorum hepinizden destek bekliyorum. Artık siyaset esnaflarına değil vatanın evlatlarına oy verin, desteklerinizi bekliyoruz” dedi.

Barajı geçeceğiz

Seçim barajını geçeceklerini anlatan Bahçelioğlu, “Hedefimiz yüzde 7 barajını aşmak. Parti olarak bunu başarmak için yola çıktık. Bizim diğer hedefimiz sıradan insana, sade vatandaşa ulaşabilmek. Gençlere yönelik çalışmalarız olacak. Bu seçimin en belirleyici başlığı ekonomi olacak. Biz de bu doğrultuda politikalar geliştiriyoruz” diye konuştu.

Bizim ittifakımız halkla!

Hiçbir siyasi ittifakın içinde olmadıklarını söyleyen Bahçelioğlu, “Biz hiçbir ittifakın içinde değiliz. Cumhur İttifakı bizle görüşürken HÜDA-PAR'ı bünyesine dahil etti. Bu da bizim Cumhur İttifakı'nda olmamızı engelledi. Çünkü biz HÜDA-PAR ile asla yan yana olmayız. Onlar halk düşmanı ve bölücü. Diğer tarafta Millet İttifakı'nda da HDP var. PKK'nın siyasi kolu. Onlarla zaten ittifak içinde olamayız. Millet İttifakı, ABD'nin yönlendirdiği Joe Biden cephesi dediğimiz ittifakın adıdır. HDP'de bunların destekçisidir” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.