Canan Kaftancıoğlu uyardı: Yakaladığınızda tutanak tutun

Canan Kaftancıoğlu uyardı: Yakaladığınızda tutanak tutun
CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, seçimlere saatler kala dikkat çeken paylaşımda bulundu.

EMİNE KAŞIKCI- Seçilme yeterliliğini hiçbir aday kazanamadığı için ikinci tur seçimlerinin yapılmasına karar verilmişti.

İkinci turda Cumhur İttifakının adayı Recep Tayyip Erdoğan ile Millet İttifakının adayı Kemal Kılıçdaroğlu yarışacak.

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu da yarın yapılacak olan seçimler için sosyal medya hesabından sandık başkanları, görevlileri ve müşahitlerine çağrıda bulundu.

Kaftancıoğlu, kolluk kuvvetlerinin 142 belgesinin orijinali ile oy kullanabileceklerini ve belgeyi sandık başkanına teslim etmek zorunda olduklarına dikkat çekerek belgenin çok dikkatle incelenmesi gerektiğine dair uyarıda bulundu.

"Fotokopi ya da başka bir belgeyle sandığınızda oy kullanmak isteyen olursa asla izin vermeyin" diyen Kaftantancıoğlu, "Yakaladığınız olduğunda tutanak tutun. Okul avukatınızla görüşüp hızlıca kişi hakkında suç duyurusunda bulunmayı ihmal etmeyin." ifadelerini kullandı.

Kaftancıoğlu'nun Twitter hesabından yaptığı paylaşım şöyle:

"Kolluk kuvvetleri 142 belgesinin orijinali(ıslak imzalı) ile oy kullanabilirler ve belgeyi sandık başkanına teslim etmek zorundadırlar! Belgeyi çok dikkatle inceleyin. Fotokopi ya da başka bir belgeyle sandığınızda oy kullanmak isteyen olursa asla izin vermeyin Yakaladığınız olduğunda tutanak tutun. Okul avukatınızla görüşüp hızlıca kişi hakkında suç duyurusunda bulunmayı ihmal etmeyin. Suratına da tükürebilirsiniz diyeceğim ama tükürüğünüzü ziyan etmeyin. Utanması olmayan ahlaksız yapar bunu zira" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.