Cem Uzan aktif siyaseti bıraktı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek istedi

Cem Uzan aktif siyaseti bıraktı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a destek istedi
Genç Parti Kurucu Genel Başkanı Cem Uzan aktif siyaseti bıraktı.

EMİNE KAŞIKCI- Genç Parti Kurucu Genel Başkanı ve iş insanı Cem Uzan, aktif siyaseti bıraktığını açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Uzan, Türkiye'nin konuları gündeme geldiği zaman fikrini öğrenmek isteyenlere her zaman fikrini paylaşacağını söyledi.

Uzan, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Aktif siyaseti bırakıyorum. Türkiye'nin konuları gündeme geldiği zaman fikrimi öğrenmek isteyenlere her zaman fikrimi paylaşırım. Her zaman destek olurum."

Öte yandan Ensonhaber'in Youtube yayınına katılan Cem Uzan, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Türkiye'nin birleşmesi ve kenetlenmesi gerektiğinin altını çizen Uzan, Erdoğan'a her konuda destek olunması gerektiğini söyledi.

Muhalefetin her şeye karşı olmaması gerektiğini belirterek "Eleştiri olabilir, aynı fikirde olmak zorunda değilsiniz her konuda. Ama yapıcı eleştirilerle siyaset yapmak gerekir." dedi.

"İş hayatına geri dönüyorum"

Malvarlığına el konulması nedeniyle süren davaları kazanacağına inandığını dile getiren Cem Uzan, "Ben artık siyaset şapkasını çıkardım, bıraktım, sade bir vatandaş olarak fikrimi soranlarla paylaşırım. Genç Parti de kendi yolunda gidecektir. Oradaki arkadaşlar da Genç Parti'yi doğru gördükleri şekilde ayakta tutacaklardır. Ben iş hayatına geri dönüyorum. Yurt dışında işlerim var." ifadelerini kullandı.

"Siyaset benden bu kadar, paydos"

Uzan devamında "Bir de uğradığım haksızlıkların, mağduriyetimin giderilmesi için açmış olduğum davalar var, onlarla uğraşıyorum. Yeni işlerim, yeni projelerim var. Davaları da kazanacağıma, haklarımı alacağıma inanıyorum. Bir gün iade-i itibar olduğu zaman Türkiye'ye dönerim ama siyaset benden bu kadar, paydos" dedi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.