Cezmi Baskın siyasete giriyor! Hangi partiden aday olacak?

Cezmi Baskın siyasete giriyor! Hangi partiden aday olacak?
Ünlü oyuncu Cezmi Baskın, siyasete atılıyor. Usta aktör hangi partiden aday olacak? Cezmi Baskın nereden milletvekili adayı gösterilecek?

Berrin Ozan Yeşiltepe - Sevilen yapımlarda aldığı rollerle büyük beğeni kazanan aktör Cezmi Baskın siyaset sahnesinde yer almaya hazırlanıyor. 

Türkiye İşçi Partisi İstanbul İl Sözcüsü Melis Akyürek, son olarak Yargı dizisinde aldığı rolle öne çıkan Cezmi Baskın'ın TİP'e katıldığını duyurdu.

14 Mayıs 2023 seçimlerinin yaklaşması ile siyasette yaşanan hareketlilik de artıyor. Pek çok ünlü ismin siyasete atılmak için tercih ettiği Türkiye İşçi Partisi'ne bir oyuncu daha katıldı. Bizimkiler, Vizontele, Akasya Durağı ve son olarak da Yargı gibi önemli yapımlarda rol alan 74 yaşındaki Cezmi Baskın'ın TİP'e katıldığı duyuruldu.

TİP İstanbul İl Sözcüsü Akyürek, attığı bir tweet'le usta aktörün partilerine katıldığını ilan etti. Akyürek, "Ülkemizin kıymetli sanatçılarından tiyatro emekçisi, oyuncu ve yönetmen Cezmi Baskın aramıza katılarak mücadelemize güç kattı. Eşit ve adil yarınları hep birlikte inşa edeceğiz. Hoş geldiniz!" açıklaması ile haberi duyurdu. 

Milletvekili adayı olacak mı?

Cezmi Baskın'ın milletvekili adayı olup olmayacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Ünlülerin tercihi TİP oluyor

Cezmi Baskın'ın da Türkiye İşçi Partisi'ne katılması ile partiye katılım gösteren ünlü isimleri bir yenisi daha eklenmiş oldu. Daha öncede Mehmet Aslantuğ, Onur Saylak, Serhat Özcan ve Mustafa Alabora gibi oyuncuların partiye katıldıkları açıklanmıştı. Partiye üye olan bu isimlerden hangilerinin milletvekilliği seçimlerinde yer alacağı ise bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.