CHP'li Öztrak Tanju Özcan'ı küçümsedi: Ateş olsa cürmü kadar yer yakar

CHP'li Öztrak Tanju Özcan'ı küçümsedi: Ateş olsa cürmü kadar yer yakar
CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu’dan CHP Genel Merkezi'ne "Değişim ve adalet yürüyüşü" temasıyla yürüyüş gerçekleştiren Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan' tepki gösterdi.

EMİNE KAŞIKCI- Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın geçen yıl partisinden 1 yıl süreyle, geçici olarak ihraç edilmiş ve Özcan, 13 Haziran'da CHP'ye geri dönmüştü.

Partiye dönüşünün ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na "değişim" çağrısı yapmış CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak da Özcan'ın, sosyal medya paylaşımlarının parti tüzüğünün ilgili maddelerine aykırı olduğu gerekçesiyle kesin ihraç talebiyle yüksek disiplin kuruluna sevk edildiğini açıklamıştı.

İkinci kez partiden ihraç istemi üzerine Bolu'dan Ankara'daki CHP Genel Merkezi'ne "Değişim ve adalet yürüyüşü" başlatacağını açıklayan Özcan söz konusu yürüyüşü bugün başlatmıştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak Tanju Özcan'a sert tepki gösterdi.

CHP'li Öztrak, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın "Değişim ve Adalet" çağrısıyla CHP Genel Merkezi'ne yürümesine ilişkin, "Bilinen bir söz vardır; yollar yürümekle aşınmaz, ateş olsa cürmü kadar yer yakar. Bolu'nun dünya kadar sorunu var. Tanju Bey, yürümekle vakit harcayacağına Bolu'nun sorunlarını çözsün" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.