CHP’nin Bilecik adayı Melek Mızrak Subaşı oldu

CHP’nin Bilecik adayı Melek Mızrak Subaşı oldu
Bilecik Belediye Başkan Vekili olarak görev yapan ve sosyal medyada sık sık gündem olan Melek Mızrak Subaşı Bilecik Belediye Başkanlığı adayı oldu.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin dün toplanan Parti Meclisi’nde partinin yerel seçimlerde yarışacak yeni adayları açıklandı. Adaylığı açıklanan isimler arasında en çok dikkat çekenlerden biri de Melek Mızrak Subaşı oldu. Dış görünüşü ve sarı uzun saçları ile bir dönem sosyal medyada büyük yankı uyandıran Bilecek Belediyesi Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı, CHP’den Bilecik Belediye Başkanadayı olarak gösterildi.

Haberin açıklanmasının ardından Melek Mızrak Subaşı sosyal medyada ismi en çok geçen adaylar arasında yer aldı. X platformunda TT (trend topic) olan Subaşı kişisel hesabından da adaylığına ilişkin bir paylaşımda bulundu.

gdpk57exoaecyc2.jpeg

Melek Mızrak Subaşı, Bilecik Belediye Başkan adayı olarak açıklanmasının ardından yayınladığı mesajda, mutluluğunu dile getirdi.

İşte Subaşı’nın o paylaşımında yer alan ifadeler:

“CHP Parti Meclisimizin aldığı kararla Bilecik Belediye Başkan Adaylığımın kesinleştiğini büyük bir heyecan ve gururla sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum. CHP Parti Meclisimize, Genel Başkanımıza ve bu kararın alınmasında en büyük etkisi olan siz değerli vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum. Birlikte yürüdüğümüz bu yolu 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerini kazanarak hep birlikte taçlandıracak, yolun sonunda Bilecik ve siz değerli vatandaşlarımızın kazandığı mutlu bir bahar sabahına hep birlikte uyanacağız. Alınan kararın Bilecik ve ülkemiz adına hayırlı olmasını diliyorum. Adaylıkları netleşen diğer il ve ilçelerdeki tüm aday arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Ortak akıl ve dayanışma belediyeciliğini sürdürecek, başta Bilecik olmak üzere ülkemizde Cumhuriyet Halk Partili Belediyelerimizin sayısını artırmaya devam edeceğiz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.