Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Yaklaşık 320 bin konutumuzu da 1 yıl içerisinde tamamlayıp teslim edeceğiz

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay: Yaklaşık 320 bin konutumuzu da 1 yıl içerisinde tamamlayıp teslim edeceğiz
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, deprem felaketinin ardından yaraları sarmaya çalıştıklarını söyleyerek, “1 yıl içinde inşallah kalıcı konutları yapalım ve kendi yuvalarına dönsünler arzu ediyoruz. Yaklaşık 320 bin konutumuzu da 1 yıl içerisinde tamamlayıp teslim edeceğiz. Toplamda da yine 650 bin konutu teslim edeceğiz" dedi. 

DHA- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Lefkoşa yolu üzerinde bulunan Güvercinlik köyünde vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada konuşan Oktay, deprem felaketinin ardından yaraları sarmaya çalıştıklarını söyleyerek, "O sıkıntılı birinci dönemi geride bıraktık. Şimdi 2’nci aşamaya geçtik. 3 milyon insanımıza barınma hizmeti veriyoruz, çadırlarda konteyner kentlerde. Devlet olarak hamdolsun dimdik ayaktayız.

Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yaralarımızı sarıyoruz. Ve 1 yıl içinde inşallah kalıcı konutları yapalım ve kendi yuvalarına dönsünler arzu ediyoruz. Yaklaşık 320 bin konutumuzu da 1 yıl içerisinde tamamlayıp teslim edeceğiz. Toplamda da yine 650 bin konutu teslim edeceğiz" dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.