DEM Parti’nin İstanbul için düşündüğü isim ortaya çıktı!

DEM Parti’nin İstanbul için düşündüğü isim ortaya çıktı!
Partilerin yerel seçim için aday belirleme çalışmaları hız kazanırken özellikle büyükşehirlerde aday gösterilecek isimler merak konusu oluyor..

31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek yerel seçimlere dört aydan az bir zaman kalırken, siyasi partiler aday belirleme çalışmalarına başladı. Bazı partiler ilçe ve il belediyeleri için adaylarını açıklarken, büyükşehirlerde iş birliği tartışmaları ışığında aday belirleme süreçleri devam ediyor. Siyaset kulislerinde son konuşulan isimleri gündeme getiren gazeteci Candaş Tolga Işık çarpıcı tespitlerde bulundu.

Candaş Tolga Işık sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla MHP, Ak Parti ve DEM Parti’nin aday göstermeyi düşündüğü bazı isimleri sıraladı. Özellikle DEM Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı için düşündüğü isim olay yaratırken, AK Parti’nin İBB adayı içinse çalışmaların sürdüğü belirtildi.

Işık, DEM Parti’nin İstanbul için aday göstereceği kişinin Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş olabileceğini iddia etti.

158894.jpg

İşte Candaş Tolga Işık’ın o paylaşımının tamamında yer alan ifadeler: “Cumhur İttifakı’nın Ankara’da MHP adayıyla çıkma ihtimali hala tartışılıyor: Erkan Haberal! AKP adayı çıkarsa Turgut Altınok ilk sırada. İstanbul’da Murat Kurum’un adı önde ama alternatifler de var! DEM Parti’de İBB adaylığı için konuşulan isim ise dikkat çekici: Başak Demirtaş.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.