Demirtaş: Hiçbir gerekçeniz yoksa bile hatırım için sandığa gidin

Demirtaş: Hiçbir gerekçeniz yoksa bile hatırım için sandığa gidin
HDP’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, bir kez daha seçmenlere seslenerek sandığa gitme çağrısında bulundu.

EMİNE KAŞIKCI- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 28 Mayıs'ta gerçekleşecek olan 2.tur seçimleri için Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun fotoğrafını paylaşarak sandıktan değişim çıkmadığı durumda ekonomide ve demokraside felaket olacağını söyleyerek "Sayın Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapalım, Türkiye nefes alsın. Sandığa gidin, 1 nefes için 1 oy verin." çağrısında bulunmuştu.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Kılıçdaroğlu'nu ikinci turda destekleyeceklerini açıklamasının ardından seçim tavrına ilişkin ne söyleyeceği merakla beklenen Demirtaş, bugün yaptığı paylaşımla seçmenlere sandığa gitme çağrısında bulunarak "Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı yapalım, Türkiye nefes alsın." dedi.

Daha sonra sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Demirtaş, bir kez daha çağrısını yineleyerek "Hiçbir gerekçeniz yoksa bile hatırım için sandığa gidin lütfen." ifadelerini kullandı.

Demirtaş, Twitter’daki paylaşımında şunları kaydetti:

"Pazar günü eksiksiz sandığa gidelim ve oyumuzu kullanalım. Sandıklar açıldığında da oy sayımını izleyelim, ıslak imzalı tutanağın fotoğrafını çekelim. Hiçbir gerekçeniz yoksa bile hatırım için sandığa gidin lütfen."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.