Demokrat Partili Uysal'dan Ağıralioğlu'nun sözlerine tepki

Demokrat Partili Uysal'dan Ağıralioğlu'nun sözlerine tepki
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun dayatılan adaya karşı olduklarını söylediği açıklamalarına Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'dan tepki geldi.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, TBMM'de düzenlenen basın toplantısında Kılıçdaroğlu'nun adaylığından rahatsız olmadıklarını ancak dayatılan adaya karşı olduklarını söylemişti.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Yavuz Ağıralioğlu'nun yaptığı açıklamalara tepki gösterdi.

Halk TV’de İsmail Küçükkaya’ya konuşan Uysal, “Sözlerin kimin ağzına sakız olduğuna dikkat etmek lazım. İktidarın istediği bu tür sözlerdir.” dedi.

İYİ Parti tabanından da bu açıklamalara kurumsal olarak bir refleks verileceğini söyleyen Uysal, “Neticede ortak mutabakat ile bir aday açıklanmış. Tartışmaları yapabilirsiniz. İyinin daha iyisi var. Güzelin daha güzeli var. Perdenin arkasında karar almadan bütün bu müzakereleri yapabiliriz. Ama artık bir yola koyulmuş. Millet önünde tarihi bir sorumluluğumuz var.” ifadelerini kullandı.

“İktidarın istediği zaten bu tür sözlerdir”

Kumpas lafını ne kendi şahsı için ne de siyasi partilerin genel başkanlarının hak etmediği kanaatinde olan Uysal, konuşmasını şöyle sürdürdü:

O istikametten ayrılmadan belirli değerlendirmeleri yapmak mecburiyetindeyiz. Söylenen sözler bizi de ilgilendiriyor. Türkiye’de terörle mücadelede de ne tereddüt kaldı ne müsamaha. Sözlerin kimin ağzına sakız olduğuna dikkat etmek lazım. İktidarın istediği zaten bu tür sözlerdir. Bu ifadelerin doğru olmadığını düşünüyorum."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.