DEVA Partisi'nden 'birleşme' açıklaması

DEVA Partisi'nden 'birleşme' açıklaması
DEVA Partisi ve Gelecek Partisi'nin birleşeceği yönündeki iddialara DEVA Partisi açıklık getirdi. Açıklamada henüz karara bağlanan somut bir formül söz konusu olmadığı belirtildi.

EMİNE KAŞIKCI- Sözcü gazetesi yazarı Saygı Öztürk "İki parti birleşme yolunda" başlıklı yazısını köşesine taşımış ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun birleşmek için görüşmeler yaptığını ileri sürmüştü.

Söz konusu gündemde yer alan iddialara ilişkin DEVA Partisi'nden açıklama geldi.

Partiden yapılan açıklamada gündeme gelen düşünce ve seçeneklerin partinin yetkili organlarında ve karar süreçlerinde tüm yönleriyle değerlendirileceği belirtildi.

Karara bağlanan somut bir formül söz konusu olmadığı dile getirilen açıklamada şu ifadeler kaydedildi.

“28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri sonrasında TBMM'nde grup kurma ve bununla ilgili diğer hususlarda yazılı ve görsel medyada çeşitli haber ve değerlendirmeler yer almaktadır. TBMM'de Grup kurma ve bununla ilgili diğer konularda gündeme gelen düşünce ve seçenekler Partimizin yetkili organlarında ve karar süreçlerinde tüm yönleriyle değerlendirilecek olup, bu aşamada yetkili kurullarımızın görüşüp karara bağladığı somut bir formül söz konusu değildir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.