Erdoğan'dan Perinçek'e olumsuz yanıt

Erdoğan'dan Perinçek'e olumsuz yanıt
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştüklerini ve taleplerinin karşılığında ise Cumhur İttifakı’nın tercihinin HÜDA PAR'dan yana olduğunu söyleyerek olumsuz yanıt verdiğinin mesajını verdi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, kendisinin talebi üzerine Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisini davet ettiğini ve görüştüklerini aktardı.

Perinçek, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşerek Cumhur İttifakı'na katılmak istediğini ilettiğini söyledi.

Perinçek, Hadi Özışık'ın Youtube kanalında konuştu.

Hadi Özışık'ın sorularını yanıtlayan Perinçek, Vatan Partisi olarak Cumhur İttifakı içinde görev almayı kamuoyu önünde açıkladıklarını ve Erdoğan Türkiye yönetiminin, Vatan Partisi’ni tercih etmeme sebebi olarak Amerika’dan korkması olduğunu ileri sürdü.

Bunun sebeplerinden biri olarak Vatan Partisi’nin NATO’dan çıkmayı savunuyor olmasını işaret etti. Perinçek "Amerika'dan korktukları için bunu yapamıyorlar. HÜDA PAR'ı Şeyh Saitleri Seyit Rızaları tercih ediyorlar. Ama Atatürk geleneğini tercih edemiyorlar" dedi.

Hadi Özışık'ın teklifine karşılık Erdoğan'dan nasıl bir yanıt aldığı yönündeki sorusu üzerine Perinçek, "HÜDA PAR'ı tercih ettiklerine göre... Sonuç açık" diyerek olumlu yanıt alamadıkları mesajını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.