Erkan Baş hukuksuzluğu protesto etti: Hakkımızı kullanacağız

Erkan Baş hukuksuzluğu protesto etti: Hakkımızı kullanacağız
TİP Genel Başkanı Erkan Baş, TRT’nin Gezi davasından tutuklu Türkiye İşçi Partisi (TİP) milletvekili adayı Can Atalay’ın konuşmasına engel çıkardığını duyurdu.

EMİNE KAŞIKCI- 14 Mayıs'taki seçimlerde Cumhurbaşkanı adayları ve siyasi partilerin TRT'deki propaganda konuşmalarının yayın ve zaman sıraları belli olmuştu.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, TRT’de yapılacak seçim konuşmaları için Gezi davasından tutuklu Türkiye İşçi Partisi (TİP) milletvekili adayı Can Atalay’ın adını verdiklerini fakat konuşmasını izin verilmediğini duyurdu.

Baş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Atalay hakkında kesinleşmiş bir ceza olmamasına rağmen konuşmasının reddedilmiş olmasını protesto ederek "TRT konuşmaları hakkımızı kullanacağız ama Can’ın sesini de hep beraber yayacağız.” dedi.

Baş “TRT’de yapılacak seçim konuşmaları için Can Atalay’ın adını verdik. Can’ın kesinleşmiş bir cezası yok, olsa zaten aday olamazdı ama konuşmasına izin verilmedi. Bu hukuksuzluğu protesto ediyoruz. TRT konuşmaları hakkımızı kullanacağız ama Can’ın sesini de hep beraber yayacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.