Fatih Portakal İnce'ye yüklendi: İnandırıcı değilsiniz

Fatih Portakal İnce'ye yüklendi: İnandırıcı değilsiniz
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin cumhurbaşkanlığı adaylığından çekilmesinin ardından gazeteci Fatih Portakal kendisine yönelik açıklamada bulundu.

EMİNE KAŞIKCI- Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, cumhurbaşkanlığı adaylığından çekildiğini açıkladı.

Adaylığını ortaya koymasının ardından süregelen muhalefetin oylarını böldüğü gerekçesiyle eleştirilerin hedefi olan İnce, "Bahaneleri kalmasın. Yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahında bütün suçu bize atacaklar." diyerek adaylıktan çekildi.

Son dönemde ise kendisine yönelik kaset iddiaları ortaya atıldı.

Söz konusu iddialara İnce sosyal medya hesabından paylaşım yaparak FETÖ'nün sahte dekontlarla ve belgelerle hakkında algı operasyonu yaptığını belirtmişti.

Adaylıktan çekilmesinin yankıları sürerken gazeteci Fatih Portakal da İnce'ye yüklendi. İnce'nin gerekçe olarak “memleket meselesi, bahaneleri kalmasın” şeklindeki söylemine "İnandırıcı değilsiniz. Samimi hiç değilsiniz. Şimdi sandığa 72 saat kala yokum diyorsunuz. Tarih sizin adinıza tekerrüden ibaret, o gün de yüzüstü bırakmıştınız bugün de..." ifadelerini kullandı.

Portakal sosyal medya hesabından şu açıklamada bulundu:

"Muharrem İnce seçime üç gün kala yarıştan çekildim diyor. Daha dün ise çekilmedim diyordu. Gerekçe olarak da “memleket meselesi, bahaneleri kalmasın” diyerek Kilıçdaroğlu’na yine içindeki öfkeyi dillendirip, dışa vuruyor.. Muharrem bey bu hassasiyetiniz var ise bu çekilmeyi aylar öncesinden yapmalıydinız."

"İnandırıcı değilsiniz. Samimi hiç değilsiniz. Şimdi sandığa 72 saat kala yokum diyorsunuz. Tarih sizin adinıza tekerrüden ibaret, o gun de yüzüstü bırakmıştınız bugün de… Zamanlaması manidar ve kanımca açıklayamadığı bazı nedenleri var. Kendi adına hayırlı olsun ne diyeyim."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.