Gökhan Özoğuz'dan Muharrem İnce'ye eleştiri

Gökhan Özoğuz'dan Muharrem İnce'ye eleştiri
Müzisyen Gökhan Özoğuz, sosyal medya hesabından Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'ye tepki gösterdi. Özoğuz "Siz ve geçici partiniz bir projesiniz ve hepimiz bunu gün gibi biliyoruz" ifadelerini kullandı.

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce, imza sürecinin başlamasının ardından 4'üncü günde 100 bin imzayı geçti.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde üçüncü aday olan İnce, her şeyin planlandığı gibi olduğunu sadece 1 saatlik gecikme yaşandığını söylemişti. 

İnce, cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza toplama sürecini tamamladıktan sonra partisinin genel merkezindeki konuşmasında "Sırça köşklerde yaşayanlar, sırça köşklerinden çıkmayanlar, salon siyasetçileri, oturdukları yerden benim aleyhimde tweet atan, sözde sanatçılar... Siz bunları gördünüz mü? Bu zorlukları gördünüz mü? Boğaz'da viskisini yudumlarken memlekete yol gösterenler..." ifadelerini kullanması tepki çekmiş ve eleştirilerin odağı haline gelmişti.

Müzisyen Gökhan Özoğuz'da İnce'nin bu söylemlerine karşı tepki gösteren diğer isimlerden biri oldu. Özoğuz sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Twitter'dan İnce'nin açıklamalarını alıntılayarak "Siz ve geçici partiniz bir projesiniz ve hepimiz bunu gün gibi biliyoruz" dedi.

Özoğuz, sosyal medya hesabından şu ifadeleri dile getirdi:

"Siz ve geçici partiniz bir projesiniz ve hepimiz bunu gün gibi biliyoruz. Toplanılan imzaları hangi cenahdan hangi sepele nasıl topladığınız da aşikar. Şunu bilin bu ülkede Atatürkün hiçbir çocuğu size Asla Oy vermeyecektir! Sözde sanatçı" 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.