"İstanbul’u kazanacağız"

"İstanbul’u kazanacağız"
AK Parti İl Başkanı Kabaktepe, “Gece gündüz demeden çalışacak, her sokakta her caddede her evde İstanbullular ile bulaşacak ve İstanbul’u yeniden kazanacağız. Bütün İstanbullular ile birlikte "Yeniden İstanbul" diyerek bir tarih yazacağız” dedi.

SEÇKİN ULA - AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe seçim sonuçlarını değerlendirdi. “Başarılı bir seçimi ardımızda bıraktık. Hamdolsun Cumhurbaşkanımızı yine yeniden büyük bir destek ile Beştepe’ye uğurladık. Seçimi öyle bir kazandık ki hiçbir vatandaşımız kaybetmedi” diyen Kabaktepe, “Toplumu germek, kendisinden olmayanı ötekileştirmek isteyenler değil Türkiye kazandı. Milli yatırımlar, milli hedefler ve milli kazanımlara sahip çıkan milletimiz kazandı. Gözü gönlü bu coğrafyada olan ülkemizi kendisine kutup yıldızı kabul etmiş Türkiye aşıkları kazandı.

Siyasette her zafer, yeni bir zaferin basamağıdır. Bu bağlamda 2023 seçimlerinde ortaya konulan başarı, 2024 seçimlerinin en önemli adımı ve en önemli motivasyon kaynağıdır. Çünkü milletimiz bütün algılara rağmen Cumhur İttifakı'ndan yana durmuştur. Milletimiz eser ve hizmet siyasetini algı ve manipülasyon siyasetinden üstün tutmuştur” ifadelerini kullandı.

Tarih yazacağız

2024'te yapılacak yerel seçimler için de mesaj veren Kabaktepe, “İnanıyorum ki oluşturduğumuz yeni heyecan dalgası, milletimiz ile aramızda kurduğumuz yeni gönül köprüleri, teşkilatımızın yeniden kazanmış olduğu motivasyon; İstanbul başta olmak üzere bütün büyük şehirlerde 2024 zaferini muştulamaktadır. İşte bu yüzden "Yeniden İstanbul" diyoruz. İstanbul’un yaşam kalitesini artırmak, İstanbul’u yeniden liyakatli kadrolarla yönetmek için "Yeniden İstanbul" diyoruz. Ulaşımın aksamaması için, İBB’nin servis dışı kalmaması için; karda, selde, boranda İstanbulluların kaderine terk edilmemesi için "Yeniden İstanbul" diyoruz. Yapılan ulaşım ve metro yatırımlarının durdurulmaması için, kentsel dönüşümün yaygınlaştırılması ve daha dirençli bir şehir için bütçenin reklama değil, şehre harcanması için "Yeniden İstanbul" diyoruz. Derdi sadece İstanbul’a hizmet olan, İstanbul’u siyasi ihtiras ve arzularına kurban etmeden İstanbul’da yaşayan, İstanbul için yaşayan ve İstanbul’la yaşayan bir yönetim için "Yeniden İstanbul" diyoruz. Gece gündüz demeden çalışacak, her sokakta her caddede her evde İstanbullular ile bulaşacak ve İstanbul’u yeniden kazanacağız. Bütün İstanbullular ile birlikte "Yeniden İstanbul" diyerek bir tarih yazacağız” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.