İYİ Parti kurultaya gidiyor! Bildiride dikkat çeken ifade!

İYİ Parti kurultaya gidiyor! Bildiride dikkat çeken ifade!
İYİ Parti’den yapılan açıklamaya göre, parti kurultay yapma kararı aldı. Karar bildirisinde dikkat çeken ifadeler bulunuyor.

Cansev Temuçin - Meral Akşener’in genel başkanlığını yaptığı İyi Parti’de kurultay hazırlıkları başladı. Partinin kurultay tarihi bugün yapılan bir açıklama ile duyuruldu.

Millet İttifakı ortaklarından İyi Parti, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turu öncesinde kritik bir karar aldı. Buna göre parti, 3. olağan kurultayı için tarih belirledi. İyi Parti’nin 3’üncü olağan kurultayı 24-25 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek.

İşte kurultay kararını bildiren o yazı!

Karar, teşkilatlara gönderilen bir yazı ile partililere duyuruldu. İYİ Parti Genel Sekreterliği’ne iletilen yazıda şu ifadeler yer aldı: *Parti tüzüğümüzün 37’nci maddesinin Genel Başkanlık sıfatıyla şahsıma verdiği yetkiye istinaden Genel Başkan, Genel İdare Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu organlarının seçimi ve tüzük değişikliğini içeren 3’üncü Olağan Kurultayı’nın 24-25 Haziran tarihlerinde yapılmasını gerekli gördüm.”

“Genel Başkan değişikliği” ifadesi dikkat çekti

Öte yandan İyi Parti’nin kurultay kararını açıkladığı metinde “Genel Başkan” değişikliğini de içeren bir ifade yer alması dikkat çekti. Kurultayda genel başkan değişikliğine gidilip gidilmeyeceği merak konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.