İYİ Parti'den yeni video: Tek Adam Rejimi sunar

İYİ Parti'den yeni video: Tek Adam Rejimi sunar
İYİ Parti seçimlere yönelik yeni kampanya videosunu paylaştı.

EMİNE KAŞIKCI- İYİ Parti, 14 Mayıs’ta yapılacak cumhurbaşkanı ve milletvekili seçimine yönelik seçim kampanyasını “Türkiye tarih yazacak” sloganıyla duyurmuştu.

Seçim kampanyası serisinin "Demokrasi Masalı” başlıklı beşinci videosu, bugün yayınlandı.

"Tek adam rejimi sunar” yazısıyla açılışı yapılan videoda ilk ana başlık "Demokrasi masalı" oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Böyle samimi bir demokrasi bulamazsınız.” söylemleriyle başlayan video protesto gibi faaliyetler karşısında engellemelere yer verildi.

Devamında Erdoğan’ın “Ben padişah mıyım? Padişahım.” ifadeleri yer aldı.

İkinci ana başlıkta "Siyasi ihtirasların peşinde bir koltuk sevdası" teması işlendi ve tribünlerin "Yönetim istifa" tezahüratlarında bulunduğu görüntülere yer verildi.

"Kendini üstün gören bir şahsın talimatları" konulu üçüncü ana başlıkta Erdoğan'ın verdiği talimatlar yer aldı.

Dördüncü ana başlık "Demokrasiyi özgürlüğü tehdit gören çarpık bir zihniyet" olurken Cumhurbaşkanı’na ve AK Parti iktidarına yönelik eleştiriler sebebiyle ifadeye çağrılan Müjdat Gezen ve Metin Akpınar ve sticker tasarımı yaptığı için göz altına alınan Mahir Akkoyun’a da yer verildi.

"Hukukun üstünlüğünü kuvvetler ayrılığını yok eden ucube sistem" olan beşinci ana başlıkta Erdoğan'ın Merkez Bankası Başkanını görevden alma yetkisini de aldığını söylediği kısma yer verilerek kendisini dinlemeyenleri görevden aldığı ve defalarca kez görevi değiştirilenler gösterildi.

Altıncı ana başlıkta Erdoğan'ın "Bu ülkede kimse gazetecilik yaptığı için tutuklanmamıştır" ifadelerine karşılık cezaevine gönderilen gazetecilere yer verildi. 

Yedinci ana başlıkta Erdoğan'ın tartışmalı adaylığı ve İmamoğlu'nun davası gösterildi.

Videonun sonunda İYİ Parti lideri Akşener “Tüm bunlar son bulacak ve yepyeni bir güneş doğacak. Çünkü 14 Mayıs'ta Türkiye tarih yazacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.