Kemal Kılıçdaroğlu, CHP tabanını 'olağanüstü heyecanlandıracak' açıklama yapacakmış

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP tabanını 'olağanüstü heyecanlandıracak' açıklama yapacakmış
Gazeteci Cansu Canan Özgen, CHP’nin üst düzey yöneticisinden aktarılan kulis bilgisini paylaştı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gerisinde kalmıştı.

Yaşanan yenilgi CHP'de değişim tartışmalarını başlatmıştı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “değişim” tartışmalarının en güçlü aktörüyken, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise partide görevine devam edeceğinin mesajını vermiş ve CHP'nin değişime değil yenilenmeye ihtiyacı olduğunu savunmuştu.

tv100 ekranlarında yayımlanan Özgür İfade'de gazeteci Cansu Canan Özgen, CHP’nin üst düzey yöneticisinden gelen kulis bilgisini paylaştı.

Özgen, CHP’li üst düzey yöneticisinin aktardığına göre, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun önümüzdeki günlerde CHP’nin tabanını olağanüstü heyecanlandıracak bir açıklama yapacağını açıkladı.

Öte yandan yapılacak olan açıklamanın en demokratik tüzük olan 73 tüzüğünü aşan, parti tabanını heyecanlandıran ve devrim olarak nitelendirildiği ifade edildi.

Özgen'in aktardığına göre CHP'li üst düzey isim şunları söyledi:

"Önümüzdeki günlerde Kemal Kılıçdaroğlu CHP’nin tabanını olağanüstü heyecanlandıracak bir açıklama yapacak. Bu açıklama, en demokratik tüzük olan 73 tüzüğünü aşan, parti tabanını heyecanlandıran ve devrim olarak nitelendiriliyor.

Milletvekili, belediye başkanı ve meclis üyesi seçimlerinde üyeler çok güçlenecek. CHP’de kritik bir yönetim anlayışı olacak. Genel sekreterlik çok güçlendirilecek. Parti kurulları içerisindeki tüm süreç demokratikleştirilecek Parti içinde artık 5-6 kişi bir araya gelip partinin milletvekiline karar veremeyecek."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.