Bakırköy'e genç aday

Bakırköy'e genç aday
CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı'nda tüm grupların ortak ve tek adayı olan Gizem Başaran Arslan'ın adaylık açıklaması gerçekleşti.

HABER: SELVİ SARITAÇ - CHP Bakırköy İlçe Başkanlığı'nın 13 Ağustos'ta yapacağı kongre için tüm grupların ortak ve tek adayı olan Gizem Başaran Arslan'ın adaylık açıklaması yoğun katılımla gerçekleşti. Henüz 18 yaşına girmeden partiye üye olan, Gençlik Kolu Başkanlığı dahil olmak üzere partinin bir çok kademesinde görev alan Arslan, “Bize ve ekibimize güvenin ve hiç bir zaman yalnız bırakmayın” dedi.

CHP’de başlayan kongre süreciyle birlikte, delege seçimlerini tamamlayarak büyük bir farkla ilçe başkanlığının ortak listesi olarak tanımlanan mavi listenin adayı olan Gizem Başaran Arslan’ın yaptığı adaylık açıklamasında duygu dolu anlar yaşandı. İstanbul’un birçok ilçesinden genç meclis üyeleriyle birlikte yöneticilerinin de katıldığı açıklamada konuşan Arslan, gençlerin önünü açan, sonuna kadar destek veren mevcut başkan Celal Sevinç’e teşekkür ederek, ömrünü Bakırköy’e ve partisine adamış, abilerine ablalarına borcu olduğunu söyledi. Mevcut Başkan Celal Sevinç, pandemi dönemini de kapsayan görev sürecinde zorlu günler yaşadıklarını ancak her şeye rağmen iyi şeyler yaptıklarını belirterek yaptığı konuşmada yeni oluşturulacak kadronun çok daha iyi işlere imza atarak sadece Bakırköy’e değil, Türkiye’ye örnek olacağı inancını taşıdığını belirtti.

kutu-foto.jpg

Gizem bizim kızımız

Partinin içinde bulunduğu durumun ne yazık ki herkesin malumu olduğunun altını da çizen Sevinç, “İnanıyorum ki ilçe kongreleri bu orayı da düzeltecek. Çocukluğundan beri partimize emek vermiş Gizem kızımızın oluşturacağı kadronun partimize de siyasi olarak katkı sunacağına inanıyor, önümüzdeki yerel seçimlerde de canla başla çalışacaklarına inanıyorum. Sınırlı imkanlarla sınırsız ihtiyaçları karşılamak diye bir söz vardır. İçinizde bilmeden kırdıklarım olabilir. Hepinizden helallik istiyorum. Sağolun varolun” diyerek ilçe başkan adayını sahneye davet etti.

Mustafa Kemal Atatürk vurgusu

Arslan, tarihin her kuşağa misyon yüklediğini, her jenerasyonun da aşması gereken bir zorluk olduğunu belirterek, 6 okun gölgesinde bu uğraşa dahil olduğundan beri bu engelin adını koymaya, bu zorluğun tanımını yapmaya ve bu misyonu anlamaya çalıştığını belirterek, “Bunun adı bazen Cumhuriyet değerlerimizi savumak, bazen emeğin hakkını yüceltmek, bazen de bir kadını bir gün daha yaşatmaya çalışmak oldu” diyerek, “Bazen arkasında durmayı görev bildiğim kişi, emekçinin hakkına göz dikmiş aç gözlü bir patron, bazen doğayı katleden sözde bir bürokrat, bazen de bir çocuğun hayatını karartan bir din bezirganıydı. Bu gün artık anlıyor ve inanıyorum ki, bunların hiç biri tek başına bu olguyu karşılamıyor. Tarihin bana ve benim kuşağıma tayin ettiği misyon, umutsuzluğu yenmektir. Burası da ‘Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben umudumu hiçbir zaman kaybetmedim’ diyen Mustafa Kemal Atatürk’ün partisidir” dedi.

Bizi yalnız bırakmayın

Gençlik Kollarından başlayarak, ilçe sekreterliği yaptığı dönemde de mevcut başkan Celal Sevinç’in, pek çok programa tecrübe kazanması açısından kendisini gönderdiğini, sunduğu imkanlarla ilçe başkanlığında gençlere bir nevi akademik eğitim aldırdığını belirten Başaran Arslan, Sevinç’e teşekkür etti. İlçe yönetimi olarak barış ve birlik içinde tek liste halinde mahalle kongrelerini yapmayı hedeflediklerini, bunun için de çok uğraş verdiklerini, finalde ise Bakırköy’e bir ömür veren siyasi büyüklerinin yaşadıklarını da bilerek hep birlikte mavi listeyi oluşturduklarını ifade etti. Mavi Liste’nin başkan adayı olmaktan büyük gurur duyduğunu belirten Gizem Başaran Arslan, “Kendimi sonuna kadar mavi listeye sorumlu hissediyorum. Bana, bize ve ekibimize güvenin ve hiç bir zaman yalnız bırakmayın” dedi. Bakırköy’ün kendi içinden genç ve kadın bir adayı çıkarmış olmasının örnek bir vizyon olduğunu belirterek konuşmasını tamamlayan CHP Bakırköy İlçe Başkan Adayı Gizem Başaran Arslan, “Sizinle gurur duyuyorum” diyerek tüm partililerine teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.