Kılıçdaroğlu Erdoğan'a sinirlendi: Tümüyle karartma altındayım, bir korkak yüzünden ülke gidiyor

Kılıçdaroğlu Erdoğan'a sinirlendi: Tümüyle karartma altındayım, bir korkak yüzünden ülke gidiyor
Millet ittifakının Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, “Telekominikasyon şirketleri gazetecilere SMS atmamı engelliyor” dedi.

EMİNE KAŞIKCI- Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün vatandaşlara kısa mesaj atmış ve emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili vaadini anlatmıştı.

Söz konusu kısa mesajda bireysel kredi kartı borçları için kesin çözüm üreteceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, ekonomik buhran yüzünden birikmiş kredi kartı borçlarını devlet hazinesinden karşılanacağını belirtmiş ve “Kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek” demişti.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, gönderdiği kısa mesajın BTK tarafından engellendiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu paylaştığı videoya bir yenisini daha ekledi ve “Tümüyle karartma altındayım” notunu düştü.

CHP lideri BTK’nın EYT’lilerle ilgili mesajını engellediğini söylemesinin ardından bu sefer de gazetecilere programı duyuracağı kısa mesajı atamadığını belirterek telekomünikasyon şirketlerinin bunu engellediğini söyledi.

Tümüyle karartma altında olduğuna sinirlenen Kılıçdaroğlu Erdoğan' seslenerek "Soruyorum Erdoğan. Seçime mi girmeyeyim? Bu mu istediğin? Türkiye’de seçim yapılamıyor. Korkak bu adam korkak. Bir korkak yüzünden ülke gidiyor" dedi.

Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

“Sürekli iftiralar, yalanlar, komplolar, sandıklarda tuhaflıklar, müşahitleri yasaklama çabaları, Babala TV ile ilgili korkunç bir yalan kampanyası, montaj videolar, ayrıca mobil ekranlarımızı yasaklamalar…"

"Şimdi de gazetecilere programımızı duyuracağım kısa mesajı atamıyorum. Telekomünikasyon şirketleri, gazetecilere SMS atmamı engelliyor."

"Tümüyle karartma altındayım. Soruyorum Erdoğan. Seçime mi girmeyeyim? Bu mu istediğin? Türkiye’de seçim yapılamıyor. Korkak bu adam korkak. Bir korkak yüzünden ülke gidiyor, seçim yapılamaz duruma geliyor. Ne istiyorsun bu ülkeden korkak adam?”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.