Kılıçdaroğlu polislere seslendi: Tüm sorunlarınızı biliyorum, çözeceğim

Kılıçdaroğlu polislere seslendi: Tüm sorunlarınızı biliyorum, çözeceğim
Polislere seslenen Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “Tüm sorunlarınızı biliyorum. #SanaSöz hepsini çözeceğim” dedi.

EMİNE KAŞIKCI- Kılıçdaroğlu 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda, ağır çalışma koşullarından özlük haklarına, liyakatsiz atamalardan uğradıkları mobbinge kadar tüm sorunları bildiğini ve bunların hepsinin çözüleceğine dair söz verdi.

Kılıçdaroğlu seçim kampanyasını sürdürüyor.

Seçim kampanyasında vaadlerini tek tek sosyal medya hesabından paylaşarak duyuran Kılıçdaroğlu, bu kez de polislere seslendi.

Daha öncesinde emeklilere bayram ikramiyesinin 8500 lira olacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, kadınlar için de vaadlerini sıralamıştı.

Şimdi de son dönemde artan iş yükü ve kurum içerisinde yaşanan mobbinglerin polisler üzerinde yarattığı baskıyı, ağır çalışma koşullarını, uğradıkları mobbingin ve tüm sorunlarının farkında olduğunu söyleyerek bu sorunların çözüme ulaştırılacağının sözünü verdi.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

“Emniyet Teşkilatımızın değerli mensupları, ağır çalışma koşullarınızdan özlük haklarınıza, liyakatsiz atamalardan uğradığınız mobbinge kadar tüm sorunlarınızı biliyorum. #SanaSöz hepsini çözeceğim. 10 Nisan Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü kutlu olsun.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.