Kılıçdaroğlu: Saray partiyi devletleştirdiği için, dış politikayı şahsileştirdiği için algı yapıyor

Kılıçdaroğlu:  Saray partiyi devletleştirdiği için, dış politikayı şahsileştirdiği için algı yapıyor
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Saray partiyi devletleştirdiği için, dış politikayı şahsileştirdiği için algı yapıyor" dedi.

EMİNE KAŞIKCI- Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bulgaristan Kırcaali’den seslendi.

Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yeni video paylaşarak “Kırcaali’den selamlar. Evlad-ı Fatihanlarla akşam iftarımız var…” notunu düştü. 

Türk dünya politikası ile ilgili konuşan Kılıçdaroğlu, devlet politikasının partilerden bağımsız olduğunu ancak iktidarın partiyi devletleştirdiği için, dış politikayı şahsileştirdiği için algı yaptığını söyledi. 

Kılıçdaroğlu "Bay Kemal’de devlet yine devlet olacak. Parti de parti." ifadelerini kullandı.

Sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi:

Size Kırcaali’den sesleniyorum. Tek bir lafım olacak: Türk dünyası politikası, Akdeniz politikası, dış politika ve savunma sanayii politikası… Bunlar devlet politikalarıdır.

Ve devlet politikası partilerden bağımsızdır çünkü devlet bakidir. Saray partiyi devletleştirdiği için, dış politikayı şahsileştirdiği için algı yapıyor.

Aslında bu Sovyet rejimidir. Parti, devletmiş gibi davranıyor. “Bay Kemal gelince o duracak, bu duracak” algısı yapıyorlar. Durmaz efendim, durmaz. Bay Kemal’de devlet yine devlet olacak. Parti de parti.

Devlet ciddi olacak, ciddi. Olması gerektiği gibi, herkesin kapısında para dilenen “Ben ettim sen etme” diye bir Türkiye görmeyeceksiniz artık. Hiç merak etmeyin!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.