Kılıçdaroğlu'ndan "kibirlenmeyeceğiz" mesajı

Kılıçdaroğlu'ndan "kibirlenmeyeceğiz" mesajı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu dün Memleket Partisi’nin adayı Muharrem İnce’yle gerçekleştirdiği görüşme sonrası sosyal medya hesabından göndermede bulunan bir mesaj paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı ve Millet İttifakı'nın ortak Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Memleket Partisi’nin adayı Muharrem İnce’yle görüşmesine dair göndermede bulunan bir mesaj geldi. 

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce dün bir araya gelmişti. 

Kılıçdaroğlu görüşme sonrasında deprem bölgesi olmak üzere pek çok sorunu görüştüğünü belirtirken Halil İbrahim sofrasını büyütmeye çalıştıklarını vurgulamıştı.

İnce ise "Siyasette ittifaklar olmalıdır ama menfaat değil ilke ittifakı olmalıdır. Bizim ilkelerimiz nettir. Atatürk'ü tartıştırmayız. Teröre karşı mesafeliyiz. Bu duruştan asla taviz vermeyiz." mesajını vermişti.

Adaylıktan çekilecek misiniz?' sorusuna İnce, "Hayır" yanıtını verdi. Geçtiğimiz günlerde de Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi'ye verdiği röportajda da siyaset yapmak istediğini ve bunun demokratik bir hak olduğunu savunmuştu. 

Öte yandan görüşmenin sonunda Kılıçdaroğlu’nun uğurlayan İnce’nin “Hoş geldiniz, güle güle” demesi tartışma yaratmış ve konuyla ilgili İnce bu lafında herhangi bir kötü niyetinin olmadığını söylemişti.

muahremm-ince

Kılıçdaroğlu'ndan görüşme sonrası bir mesaj geldi. Halil İbrahim sofrasına tüm kalbiyle inandığı ve bu doğrultuda mücadele edildiğini vurgulayan mesajda “Kibirlenmeyeceğiz. Yeter ki bu ülkeye yeniden baharlar gelsin” mesajını verdi.

kılıçdaroğlu-3

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.