Kılıçdaroğlu'ndan Nebati'ye: Kimse takmaz bunu...

Kılıçdaroğlu'ndan Nebati'ye: Kimse takmaz bunu...
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, partisinin seçim vaatlerini eleştiren Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati'ye sert bir yanıt geldi.

Cansev Temuçin - Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati’ye sert sözler. 

Kişisel sosyal medya hesabından Nurettin Nebati’nin açıklama yaptığı videoyu alıntılayarak yanıt veren Kılıçdaroğlu, “Kimse takmaz bunu” ifadelerini kullandı. Kemal Kılıçdaroğlu da Nebati’nin CHP’nin seçim vaatlerini eleştirdiği videosuna atıfta bulunarak, "Kişi kendinden bilir işi. Erdoğan buna kim, niye yatırım sözü versin? Ancak borç verirler. Ben oradayken sen bunu göndermiştin Londra’ya; bir tarafta bizim şampiyonlar ligi ekonomistlerimiz, diğer tarafta bu. Tabii ki kimse takmaz bunu." ifadelerine yer verdiği bir mesaj paylaştı.

Ne olmuştu?

Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada CHP’nin seçim vaatleri arasında yer alan 300 milyar dolarlık fonla ilgili konuşmuştu. Nebati konuşmasında; “300 milyar dolar nasıl gelecek? 300 milyar dolarlık fonun buraya gelmesi için çok özel bir ikramı olması lazım. Bunun Türkçesi tefeciliktir, size tefeci faizi vereceğim bana o parayı getirin demektir.” ifadelerine yer vermişti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.