Kılıçdaroğlu'ndan sandık görevlilerine çağrı: Asla vazgeçmeyin

Kılıçdaroğlu'ndan sandık görevlilerine çağrı: Asla vazgeçmeyin
Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, seçim sandıklarında görev alacak kişilere seslendi.

EMİNE KAŞIKCI- Seçime saatler kala CHP lideri ve Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından sandıkta görevli olan gönüllülere ve kamu adına görev alacak kişilere seslendi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, "Sandıklarda olacak kahramanlara..." notunu düştü.

Twitter’dan video paylaşan Kılıçdaroğlu, son birkaç gündür yapılan tehditlerin polise yapılan baskıların ‘cep telefonuyla kimliğe ulaşıyorum' şovlarının tek amacının sandıklardan uzak tutmak olduğunu söyledi.

Gönüllü olmak isteyenlerden dolayı telefonlarının kilitlendiğini söyleyen Kılıçdaroğlu "Kimseyi korkutamadılar. Çünkü o sandıklara müşahit gelecek gönüllüler, erdem savaşçıları, vicdan emekçileri." dedi.

Kılıçdaroğlu konuşmasının devamında şunları söyledi:

Sandıklarda yer alacak demokrasi emekçilerine buradan çok teşekkür ediyorum. Hikayenizi dünya konuşacak. Yıllarca anlatılacaksınız. Size ne yapmanız gerektiğini anlatmayacağım. İstanbul ve Ankara seçimlerinden hepiniz antrenmanlısınız. Asla vazgeçmeyeceksiniz, yerinizi terk etmeyeceksiniz.

“HÜKÜMETLER GEÇİCİ, DEVLET BAKİDİR”

Son sözüm de o sandıklarda kamu adına görev yapacak kişilere. Hükümetler geçicidir sakın unutmayın. Devlet bakidir, aslı olan budur. Bunu aklınızın bir kenarında tutun. Partici değil, devletten, adaletten, hukuktan yana olun. Haydi bakalım, çoğu gitti, azı kaldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.