Kılıçdaroğlu'nun SMS'ine BTK'dan yasak: "Bu videomu herkese yayın"

Kılıçdaroğlu'nun SMS'ine BTK'dan yasak: "Bu videomu herkese yayın"
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nun (BTK) EYT ile ilgili SMS’lerini engellediğini söyledi.

EMİNE KAŞIKCI- Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, dün vatandaşlara kısa mesaj atmış ve emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ile ilgili vaadini anlatmıştı.

Söz konusu kısa mesajda bireysel kredi kartı borçları için kesin çözüm üreteceğini söyleyen Kılıçdaroğlu, ekonomik buhran yüzünden birikmiş kredi kartı borçlarını devlet hazinesinden karşılanacağını belirtmiş ve “Kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitlendirilecek” demişti.

Sosyal medya hesabından yeni paylaşımda bulunan Kılıçdaroğlu, gönderdiği kısa mesajın BTK tarafından engellendiğini söyledi.

EYT’deki adaletsizliği bitireceğini dile getiren Kılıçdaroğlu, vatandaşları sandığa çağırdı.

Son olarak Kılıçdaroğlu, videonun yer aldığı bağlantı bırakarak herkesin rehberine bu videoyu göndermesini istedi.

Kılıçdaroğlu şunları kaydetti:

Sevgili halkım, meydanlarda, televizyonlarda, gazetelerde uygulanan ambargoyla milletimize ulaşmamız engelleniyor. Bu duvarı aşmak için EYT konusunda yapacaklarımızı anlatmak için kısa bir mesaj gönderdik.

"Sesimizi duyurmamıza tahammül edemiyorlar"

Ancak Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu yani BTK, bu kısa mesajımızı engelledi. Halkımızla buluşmamıza, size sesimizi duyurmamıza tahammül edemiyorlar.

O mesajda şunu söylemiştim: ‘EYT’deki çifte standart son bulacak. 8 Eylül 1999’da sigortalı olan, emekliliğe hak kazanıyor ama 1 gün sonrasında sigortalı olan tam 17 yıl sonra emekli olabiliyor. EYT’deki bu adaletsizliği bitireceğim, vatanını seven sandığa gelsin.’

"Herkes tüm rehberine bu videoyu göndersin"

Şimdi bu videoyu izleyen herkesten bir istirhamım var. Sevgili halkım, bu videonun altında videoyu indirebileceğiniz bir link bırakacağım. Şimdi herkes tüm rehberine bu videoyu göndersin.

Saraya ve saray aparatı kurum yöneticilerine inat, tüm milletimize ulaşacağız. Unutmayın, birleşe birleşe kazanacağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.