Kılıdaroğlu'ndan "Muharrem İnce'ye kırgın mısınız?" sorusuna yanıt

Kılıdaroğlu'ndan "Muharrem İnce'ye kırgın mısınız?" sorusuna yanıt
Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye kırgın olmadığını belirtti.

EMİNE KAŞIKCI- Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu “Değişim senin elinde. Gençler Sordu, 13. Cumhurbaşkanı Adayı Kılıçdaroğlu Cevapladı” başlıklı videodan kesiti sosyal medya hesabından paylaşarak  “Gençler ülkenin resetlenme zamanının geldiğinin farkında. Değişimin anahtarı da onların elinde. Anlatacağız, dinleyeceğiz, anlayacağız, birlikte resetleyeceğiz. Değişim senin elinde” ifadelerini kullandı. 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in moderatörlüğünde düzenlenen programda, Kılıçdaroğlu 14 Mayıs seçimlerinde ilk defa oy kullanacak gençlerin sorularını cevapladı.

Kılıçdaroğlu'na "Aday olduğu için Muharrem İnce'ye sinirli misiniz? Bir de seçim ikinci tura kalacak diyorlar. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?" sorusu yöneltildi.

Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce'ye saygı gösterdiğini ve ayrı yol çizdiği için herhangi bir kırgınlığın söz konusu olamayacağını söyledi.

Türkiye'nin içinde bulunduğu bu zor koşullarda çıkarmanın yolu olarak da birleşilmesi gerekildiğine dikkat çekti. 

Kılıçdaroğlu söz konusu soruya şu ifadelerle yanıt verdi:

"Hiç kimseye sinirlenmem. O konuda emin olabilirsin. Muharrem Bey'le elbette ki benim uzun süre devam eden bir arkadaşlığım da var, grup başkanvekilliğimizi yaptı. Ayrı yol çizdi. Kendisine saygı gösteriyorum. Ayrı yol çizdiği için herhangi bir kırgınlığım da zaten söz konusu olamaz. Doğru da değil."

"Bir şeyi iyi düşünmemiz lazım. Eğer biz gerçekten Türkiye'nin içinde bulunduğu bu zor koşullarda Türkiye'yi çıkaracaksak birleşmek gerekiyor. O nedenle gittiğim yerlerde gençler birleşe birleşe kazanacağız diye slogan atıyorlar. Bence en doğrusu da bu. Birleşmek ve Türkiye'yi içinde bulunduğu bu olumsuz tablodan tümüyle çıkarmak. En büyük arzum bu."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.