Muharrem İnce hastaneden paylaştı, iddiaları yalanladı

Muharrem İnce hastaneden paylaştı, iddiaları yalanladı
Muharrem İnce, hastane yatağında çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı. İnce paylaşımında, "Bugünü hastanede siyasetin dışındaki bir gündemle geçirdim. Hakkımda bazı söylentiler çıkarıldığını duyuyorum. Tümü gerçek dışıdır." dedi.

EMİNE KAŞIKCI- Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce dün akşam hastane yatağından çekilen bir fotoğraf paylaştı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan İnce, hakkında bazı söylentilerin çıkarıldığını duyduğunu söyleyerek tümünün gerçek dışı olduğunu belirtti.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce 14 Mayıs seçimlerinden üç gün önce "Bahaneleri kalmasın. Yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahında bütün suçu bize atacaklar." diyerek adaylıktan çekildiğini duyurmuştu.

İnce adaylıktan çekilmesinin ardından sessizliğe bürünmüş ve ikinci tur seçimlerinde tarafsız kalmayı tercih etmişti.

Son dönemde ise kendisine yönelik kaset iddiaları ortaya atılmıştı.

Söz konusu iddialara İnce sosyal medya hesabından paylaşım yaparak FETÖ'nün sahte dekontlarla ve belgelerle hakkında algı operasyonu yaptığını belirtmiş sonrasında ise 'seçimlere dair' notuyla paylaşım yaptığı yazılı açıklamada, muhalefetin var gücüyle sesini kısmaya çalıştığını yurtdışına kaçmış PKK'lıların FETÖ'cülerin ve CHP içindeki bazı yöneticilerin işbirliği halinde sosyal medya üzerinden siyasi tarihe geçecek bir iftira ve karalama kampanyası yaptıklarını söylemişti.

Söz konusu yaşanan bu olaylardan sonra dün gazeteci Şaban Sevinç, İnce'nin Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verilmesi için salı ya da çarşamba günü çağrı yapıp destek açıklayacağını iddia etmişti.

İnce hakkında söylenen bu iddialara hastane yatağından yaptığı paylaşımla yalanladı.

İnce paylaşımında şunları kaydetti:

"Bugünü hastanede siyasetin dışındaki bir gündemle geçirdim. Hakkımda bazı söylentiler çıkarıldığını duyuyorum. Tümü gerçek dışıdır. Arayıp geçmiş olsun dileklerini ileten bütün dostlarıma teşekkür ederim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.