Muharrem İnce kararlı: "Üzerimizi çırpıp yollara düşüyoruz"

Muharrem İnce kararlı: "Üzerimizi çırpıp yollara düşüyoruz"
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem ince "Pazartesi günü üzerimizi çırpıp yeniden başlıyor, “İçimizde Cumhuriyetin neşesi” ile yollara düşüyoruz." dedi.

EMİNE KAŞIKCI- Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce 14 Mayıs seçimlerinden üç gün önce "Bahaneleri kalmasın. Yoksa seçimi kaybettiklerinde seçimin sabahında bütün suçu bize atacaklar." diyerek adaylıktan çekildiğini duyurmuştu.

Son dönemde ise kendisine yönelik kaset iddiaları ortaya atılmıştı.

İnce 'seçimlere dair' notuyla paylaşım yaptığı yazılı açıklamada, muhalefetin var gücüyle sesini kısmaya çalıştığını yurtdışına kaçmış PKK'lıların FETÖ'cülerin ve CHP içindeki bazı yöneticilerin işbirliği halinde sosyal medya üzerinden siyasi tarihe geçecek bir iftira ve karalama kampanyası yaptıklarını söylemişti.

Millet İttifakı'nın ortak cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy verilmesi için destek açıklayacağı iddiaların ise hastane yatağında cevap vermiş ve gerçek dışı olduğunu söylemişti.

İnce adaylıktan çekilmesinin ardından sessizliğe bürünmüş ve kararsız kalıp kendi işine bakacağını CHP'ye çok kırıldığını bu nedenle herhangi bir açıklama yapmayacağını ifade etmişti.

İnce bugün sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak 29 Mayıs'ı işaret etti ve "Pazartesi günü üzerimizi çırpıp yeniden başlıyor, “İçimizde Cumhuriyetin neşesi” ile yollara düşüyoruz." dedi.

Paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

"Biliriz ki; fitne zamanı oturan, ayakta durandan; ayakta duran, yürüyenden; yürüyen koşandan hayırlıdır. Yaylarımızı kırdık, kirişlerimizi parçaladık, kılıçlarımızı taşa vurduk. Ölen olduk, öldüren olmadık. Halkımıza yalan söylemedik, hileye başvurmadık.

"Terör örgütlerinin hain planlarına karşı dik durduk, boyun eğmedik. Herkesi üçüncü yola; Akla, Adalete ve Ahlaka çağırdık, fettan sesimizi kıstı, duyulmadık. Vazgeçtik mi? Asla! Pazartesi günü üzerimizi çırpıp yeniden başlıyor, “İçimizde Cumhuriyetin neşesi” ile yollara düşüyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.