Murat Karayalçın'dan Muharrem İnce açıklaması

Murat Karayalçın'dan Muharrem İnce açıklaması
Eski SHP Genel Başkanı ve eski bakanlardan Murat Karayalçın, CHP'nin Muharrem İnce konusunda üzerine düşeni yaptığını belirtti. 

EMİNE KAŞIKCI- Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu katıldığı canlı yayında Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin 'teklif yapılmadı' açıklamasına ilişkin teklif yapıldığını fakat üzerinde uzlaşılmadığını söylemişti.

İnce, söz konusu bu açıklamaya sosyal medya hesabından yanıt vererek Kılıçdaroğlu tarafından ittifak ile ilgili hiçbir teklif yapılmadığını ve tüm iletişim kanallarının açık olmasına rağmen bu konuda hiçbir görüşmenin yaşanmadığını ifade etmişti. 

CHP’li eski devlet ve kültür bakanı Fikri Sağlar da 3 Nisan’da görüştüğünü ancak görüşmeden uzlaşı çıkmadığını bildirdi.

Son olarak Eski SHP Genel Başkanı ve eski bakanlardan Murat Karayalçın da tartışmalara dahil oldu. 

Karayalçın, CHP'nin Muharrem İnce konusunda üzerine düşeni yapmış olduğunu ve Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’na kayıtsız, koşulsuz destek vermesi gerekildiğini kaydetti. 

Karayalçın şu ifadeleri kullandı: 

"CHP, Muharrem İnce konusunda üzerine düşeni yapmıştır. Türkiye'nin durumundan, aynı zamanda mevcut yönetimden memnun olmayan ve yeni bir dönemin başlamasını isteyen herkesin; Sn. Kılıçdaroğlu ve Millet İttifakı’na kayıtsız, koşulsuz destek vermesi gerekir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.