Mustafa Yeneroğlu Beylikdüzü halkıyla buluştu

Mustafa Yeneroğlu Beylikdüzü halkıyla buluştu
Deva Partisi İstanbul 3. bölge Milletvekili Adayı Mustafa Yeneroğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirdi.

EMİNE KAŞIKCI- Deva Partisi İstanbul 3. bölge Milletvekili Adayı Mustafa Yeneroğlu, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştirmeye devam ediyor.

Seçimlere sayılı günler kala adaylar da çalışmalarını hızlandırdı.

Yeneroğlu bu kapsamda  İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı, Evimiz Beylikdüzü Derneği'ne ve Beylikdüzü'ndeki esnaflara ziyarette bulundu.

chp-ilçe

Beylikdüzü İlçe Tekşilat mensuplarıyla CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'na gerçekleştirdiği ziyarette Yeneroğlu, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ve Ortak Politikalar Mutabakat Metni hakkında konuştuklarını dile getirdi. 

Yeneroğlu sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

"Beylikdüzü İlçe Teşkilat mensuplarımızla beraber CHP Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'na ziyarette bulunduk. Millet İttifakı olarak seçim hazırlıklarımız, Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem ve Ortak Politikalar Mutabakat Metnimiz hakkında konuştuk. Değerli Başkan Mulayim Demirtas Bey'e ve teşkilat mensuplarına yakın ilgi ve nezaketlerinden dolayı çok teşekkür ederim."

chp-ilçe3

Öte yandan Yeneroğlu, İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'na da ziyaret gerçekleştirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yeneroğlu ziyaret için "Beylikdüzü İlçe Teşkilatımızın üst kat komşusu İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkanlığı'na nezaket ziyaretinde bulunduk. İYİ Parti İlçe Başkanı Erol Karapinar ve Beylikdüzü İYİ Parti teşkilat mensuplarına misafirperverliklerinden ötürü teşekkür ederim." değerlendirmesine yer verdi. 

evimiz-beylikdüzü

Evimiz Beylikdüzü Derneği ile de bir araya gelen Yeneroğlu, "Beylikdüzü’ne değer katmayı ve vatandaşlarımızla yerel yönetim arasında köprü olmayı hedefleyen Evimiz Beylikdüzü Derneği ile buluştuk.  Evimiz Beylikdüzü Dernek Başkanı Sayın Gülten Polat'a ve Dernek Yönetimi'ne misafirperverlikleri için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı. 

chp-ilçe2

Türkiye Sakatlar Derneği Beylikdüzü Şubesi'ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldığını söyleyen Yeneroğlu,  engellilerin toplumsal hayata katılımlarını bir başkasının vicdanına mahkum etmeyen bir sistem inşa edecek çözüm önerileri paylaştıklarını ifade etti. 

Yeneroğlu paylaşımında "Türkiye Sakatlar Derneği Beylikdüzü Şubesi'ni ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi aldık ve engellilerin karşılaştığı sorunlar üzerine konuştuk. Engellilerin toplumsal hayata katılımlarını bir başkasının vicdanına mahkum etmeyen bir sistem inşa edecek çözüm önerilerimizi paylaştık. Konukseverliklerinden ötürü Başkan Ahmet Bağbekleyen Bey'e ve Türkiye Sakatlar Derneği Beylikdüzü Şubesi'ne teşekkür ederiz." dedi.

esnaf-ziyareti

Ayrıca esnaf ziyaretine de yer veren Yeneroğlu, esnafları ekonomik krizin altında ezdirmeyeceklerinin mesajını verdi ve "Çalışanın hakkını kazandığı ve kazandığıyla insanca yaşayabildiği bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz." şeklinde konuştu. 

Yeneroğlu şu ifadelere yer verdi: 

"Esnafımızı ekonomik krizin altında ezdirmeyeceğiz. Beylikdüzü'ndeki esnaflarımızı ziyaret ederek yüksek enflasyonu ve vatandaşın alım gücündeki düşüşü onlardan dinledik. Çalışanın hakkını kazandığı ve kazandığıyla insanca yaşayabildiği bir Türkiye’yi hep birlikte inşa edeceğiz."


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.