Onursal Adıgüzel görevden alındı

Onursal Adıgüzel görevden alındı
Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, görevini bıraktığını duyurdu.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, bilgi ve iletişim teknolojilerinden sorumlu CHP genel başkan yardımcısı Onursal Adıgüzel’i görevden aldı.

Seçim güvenliği ve sandıktaki verilerin doğru şekilde aktarılması için görevlendirilen Adıgüzel, 14 Mayıs seçim akşamı seçim sonuç ekranı yayınlamaması büyük tepkilere neden olmuştu.

Gazeteci İsmail Saymaz, Adıgüzel’in görevden alındığını duyurdu.

Saymaz "Kılıçdaroğlu, CHP Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel’i görevden aldı." ifadelerini kullandı.

Adıgüzel de sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada seçim sürecine zarar vermemek adına 2018 yılından bu yana sürdürdüğü görevinden ayrıldığını duyurdu.

Adıgüzel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

"Kamuoyunda oluşan olumsuz kanaat nedeniyle, seçim akşamı sistemlerimiz çalışmasına ve hiçbir teknik aksaklık yaşanmamasına rağmen, Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçim sürecine zarar vermemek adına 2018 yılından bu yana sürdürdüğüm görevimden ayrılıyorum."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.