Şampiyonlar Ligi kadrosunun açıklanacağı tarih belli oldu

Şampiyonlar Ligi kadrosunun açıklanacağı tarih belli oldu
Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu, şampiyonlar ligi kadrosunun hazır olduğunu söyleyerek yakında duyurulacağını söylemişti. Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, duyurulacak kadroda tarihi açıkladı.

EMİNE KAŞIKCI- Önceki akşam DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’la mutfaktan seslenen Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ‘Şampiyonlar Ligi’ kadrosunun hazır olduğunu söylemişti.

Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nın tüm paydaşlarından ekonomi alanında uzman isimlerin birkaç gün içerisinde Şampiyonlar Ligi kadrosunun da duyurulacağını ifade etmişti.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, bu isimlerin Millet İttifakı'nın 6 Mayıs Cumartesi düzenlenecek Maltepe mitinginde duyurulacağını köşesine taşıdı.

Cumartesi sabah kahvaltısında buluşup, görüntü vermeleri ve ardından da bütün liderler ile Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun katılacağı Maltepe’deki mitingde sahneye çıkmalarına karar verilmiş olduğunu söyledi.

Öte yandan Sarıkaya'ya göre Ali Babacan'ın Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak ekonomik kurumların koordinasyonundan sorumlu olacağını kaydetti.

Hazine ve Maliye Bakanlığı ikiye ayrılacağını dile getiren Sarıkaya, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bilge Yılmaz’ın Hazine’ye, CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlunun da Maliye’ye Bakan olmasının beklendiğini belirtti.

Ayrıca Savunma Sanayi, Varlık Fonu, TÜİK gibi iktisadi kurumların başına gelecek isimlerin de belirlendiği ve seçim sonrasına dönük olarak alanlarında çalışmalara başladıklarına da vurgu yapılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.