Sinan Oğan Cumhurbaşkanı adaylarını tek tek eleştirdi

Sinan Oğan Cumhurbaşkanı adaylarını tek tek eleştirdi
Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, cumhurbaşkanı adayları hakkında yorumlarda bulundu.

EMİNE KAŞIKCI- Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanı adaylarını tek tek eleştirdi. Kendisi hakkında ise "Dinledikçe seveceksiniz." dedi.

Oğan, insanların kendisini tanımaya başlayınca seveceğini dile getirerek Cumhurbaşkanı Erdoğan için "Tayyip beyi dinledikçe daha çok nefret edecekler." Kılıçdaroğlu için "Kemal beyi dinledikçe daha çok yorulacaklar çünkü sürekli muhalefette." ifadelerini kullanırken son olarak İnce için de "Muharrem beyi ne kadar çok dinlerlerse o kadar oyu düşecek." ifadelerine yer verdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ Ata İttifakı’nı kurmadan önce Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile temaslarını sürdürüyordu.

İttifak görüşmeleri yapan iki parti, Özdağ’ın CHP’li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Muharrem Mansur Yavaş’ı adaylık önermesi, ittifak olmaya hazırlanan İnce için kırılma noktası oldu ve İnce, kimsenin yedek adayı olmayacağı belirterek ittifakın gerçekleşmesine izin vermeyerek ayrıldı.

Özdağ’ın öncülüğünde oluşturulan ATA İttifakı, cumhurbaşkanı adayı olarak Eski MHP Milletvekili Sinan Oğan’ı cumhurbaşkanı adayı gösterdi.

Sinan Oğan Babala TV’nin ‘Mevzular Açık Mikrofon’ programına katıldı ve “Bence cumhurbaşkanı adayında olması gereken bütün nitelikler sizde var fazlasıyla. Anketlere bakacak olursak da en az oyu alan aday siz olarak gözüküyorsunuz maalesef. Ters bir ilişki var, bunu nasıl açıklarsınız.” şeklinde soru yöneltildi.

Oğan da yöneltilen soruya şu şekilde yanıt verdi:

Beni Türk milleti tanıdıkça sevecek emin olun. Yeter ki biraz tanınmaya… Biraz söylediklerimizi, tarzımızı, duruşumuzu öğrensin insanlar. Dinledikçe sevecekler.

Tayyip beyi dinledikçe daha çok nefret edecekler. Kemal beyi dinledikçe daha çok yorulacaklar çünkü sürekli muhalefette. Muharrem beyi ne kadar çok dinlerlerse o kadar oyu düşecek. Ama Sinan Oğan’ı dinledikçe seveceksiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.