Sinan Oğan’dan gece yarısı dikkat çeken paylaşım

Sinan Oğan’dan gece yarısı dikkat çeken paylaşım
İkinci turda destekleyeceği aday merakla beklenen ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Twitter’da ilginç bir mesaj paylaştı.

Ali Birerdinç - Türkiye 28 Mayıs 2023 Pazar günü düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turuna hazırlanırken Sinan Oğan’ın kimi destekleyeceği büyük bir merakla bekleniyor. Oğan, bu gece yarısı Twitter’dan paylaştığı tek cümlelik bir mesaj paylaşarak dikkat çekti.

Kimi destekleyecek?

14 Mayıs 2023 Cumhurbaşkanı Seçiminde %5,17 oranında oy olan Sinan Oğan, en yüksek oy alan iki isim arasında yer alamayarak ikinci tur şansını kaybetmişti. Ancak toplam 2 milyon 800 bin 239 oy alan Oğan’ın ikinci turda destek vereceği isim merak konusu olmuştu. Dün gece kişisel Twitter hesabından bir mesaj yayınlanan Oğan, kararını 22 Mayıs 2023 Pazartesi günü açıklayacağını ifade etti. Bu mesajın hemen ardından tek cümlelik kısa bir paylaşım daha yapan Oğan, takipçilerini meraklandırdı.

İşte o mesaj

Sinan Oğan mesajında, “Plana sadık kal…” ifadelerine yer verdi. Oğan’ın bu açıklama ile ne anlatmak istediği merak edildi. Paylaşım 4 milyondan fazla görüntülenme alırken 50 binden fazla kişi tarafından da beğenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.